Hoppa till innehåll

Timvik personlig assistent till 17-årig kille i Falkenberg

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

NyKraft är ett privatägt företag inom LSS som bedriver personlig assistans i Halland. Företaget etablerades 2012 med kontor i Falkenberg. NyKraft värdesätter trygghet och det personliga mötet, av den anledningen finns mestadels av våra kunder och medarbetare i Hallands län.

Målet är att erbjuda en personligare personlig assistans. Som kund hos NyKraft erbjuds man en individuell assistans som tillsammans med kunden är utformad efter dennes behov. Kunden är delaktig i rekrytering och i det slutgiltiga valet av assistenter.

Vi är anslutna till Fremia och har kollektivavtal.

Om tjänsten:

Vi söker nu assistenter till en 17-årig kille bosatt i Falkenberg.

Arbetspassen är förlagda dygnet runt med sovande jour. Dubbel assistans all vaken tid med undantag för när killen är i skolan eller på korttidsboende vilket leder till att det är många kvällspass på vardagarna.

Som assistent ingår det att vara kunden behjälplig i alla vardagssysslor, hjälpa till med hygien och omvårdnad. Du behöver vara lugn, flexibel, positiv och ha lätt för att anpassa dig efter en annan persons behov.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn, speciellt meriterande om du har erfarenhet av barn med särskilda behov. Viktigt att vara fysiskt aktiv och ha barnasinnet kvar och gilla när det är högt tempo och bus.

Beskrivning av tjänsten:

Vi söker timvikariereande assistenter med chans till tjänst längre fram, till en 17-årig kille som gillar att vara ute på promenader, cykla och bada. Han älskar djur, fart och fläkt och lyssnar gärna på musik. Han kommunicerar med bilder och tecken och när man lär känna honom och han känner sig trygg med sin personal öppnar han sig och man lär sig att kommunicera med honom. Han bor hemma och man jobbar i familjens hem alternativt är ute på utflykter. Katt finns i hemmet.

Kvalifikationer:

Krav:

· Är lugn och tydlig i ditt förhållningssätt och kommunikation

· Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det ingår att få och ge instruktioner om kundens omvårdnad

· B-körkort

· Erfarenhet av barn

Meriterande:

· Erfarenhet av arbete som personlig assistent

Vid arbete med minderårig krävs uppvisande av utdrag från brottsregistret.

(Ange Referens: B64)

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se