Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Erfaren C-chaufför med kunskap inom renhållning sökes!

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Välkommen till en arbetsplats som tar hand om både miljön och varandra! Som chaufför hos vår kund får du en självständig, flexibel och varierad vardag. Bli en del av vår kunds familjära och hållbara framtid redan idag!

Din kommande utmaning

Som renhållningschaufför kommer du ansvara för att utföra miljöarbete ute hos våra kunder som främst innefattar privata hushåll. I arbetet behöver du hela tiden vara alert på din omgivning, på medtrafikanter, cyklister eller gångtrafikanter.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är en erfaren chaufför med god lokalkännedom och lätt för att manövrera ditt fordon. För att passa till denna tjänsten krävs det att du har giltigt YKB och C-körkort. Liknande erfarenhet är meriterande. Arbetet ställer höga krav på god fysik.

Arbetet är förlagt på dagtid, kl7-16 måndag-fredag.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Karin Ludvigsson, karin.ludvigsson@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.