Hoppa till innehåll

CAD-KONSTRUKTÖR

Sista ansökningsdag
28 november 2024 (88 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

SKAB-Gruppen består av bolagen Specialkarosser AB, Lagab, Groth och SKAB Norge. Gruppen har ca 285 medarbetare och drygt 175 av dessa jobbar på Specialkarosser AB, SKAB, som är beläget i det trevliga samhället Ätran, 4 mil öster om Falkenberg. Ett kanonställe och en fin arbetsplats. SKAB är i framkant inom branschen och är marknadsledande inom sitt produktområde. Tillverkningen består i huvudsak av specialanpassade lastbilskarosser för transport av styckegods och temperaturkänsligt gods. Special är vår standard! Se även www.specialkarosser.se

Vår verksamhet har en mycket bra funktion och vi är marknadsledande, men vi måste hela tiden sträva efter att bli ännu bättre för framtiden. Det är precis som inom idrottens värld att även om man vunnit högsta serien många år i rad, så krävs det hela tiden utveckling och förbättring för att även klara detta i framtiden. Vill Du bli en del av SKAB-Gruppens härliga team?


Till vår anläggning i Ätran söker vi:

CAD-KONSTRUKTÖR

Vi fortsätter att bygga på vårt eminenta lag med ytterligare kompetenta konstruktörer. Vi söker därför dig som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga morgondagens lastbilskarosser.

Som konstruktör kommer du arbeta i en bransch där elektrifiering och andra alternativa bränslen för fordon ger spännande utmaningar även för lastbilspåbyggare.

Utifrån kundens önskemål och din erfarenhet utvecklar och löser du kundens utmaningar. Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika och erfarna kollegor, där ett aktivt erfarenhetsutbyte ständigt sker.

I arbetet ingår bl.a. att ta fram arbetsbeskrivningar, konstruktions och detaljritningar, samt utvecklingsarbete inom området.

Vi söker dig som tycker det är kul att arbeta både i projektform och individuellt, samt har förmågan att kommunicera tydligt och effektivt. Som person är du engagerad och affärsmässig, samt strävar att leverera ditt yttersta mot deadlines. Du är lyhörd och bra på att driva projekt framåt i ett gott samarbete. Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett stort intresse för teknik och produktion. Vi söker dig som vill bygga de vassaste lastbilskarosserna.

Vår företagskultur präglas av korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen. Det är krävande och viktiga arbetsuppgifter, men det prioriteras ihop med att vi också skall ha kul tillsammans. Våra lokalkontor i Falkenberg och Halmstad gör att rollen som konstruktör hos oss blir extra flexibel.

ANSÖKAN

Ansökan i form av CV och personligt brev

skickas till brajobb@specialkarosser.se.

Märk ansökan med vilken tjänst du söker.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 november 2024 (88 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se