Hoppa till innehåll

Varuhusmedarbetare till Gekås Ullared

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Gekås Ullared grundades år 1963 och sedan dess har vi växt till att bli ett av Sveriges starkaste varumärken. Från en liten källarbutik har Gekås Ullared idag blivit en destination som förenar shoppingupplevelsen med övernattning, restauranger, evenemang och aktiviteter för hela familjen. Den resan har vi gjort tillsammans, det är våra anställda som är ansiktet utåt och alla medarbetare är en viktig kugge i det stora maskineriet.

Vi strävar hela tiden efter att vara en arbetsgivare som kan erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna, delaktiga och inkluderade i gemenskapen.

Hur är det att jobba på Gekås Ullared? Följ länken för att ta del av våra medarbetares upplevelser.

Dina arbetsuppgifterSom varuhusmedarbetare hos oss kan du ha olika arbetsuppgifter beroende på vilken avdelning du arbetar på. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att packa upp och galga kläder, hämta varor på lagret och fylla på i butiken, fronta, sortera och se till att det är ordning och reda i butiken och på hyllorna. I din roll kan det också ingå att bemanna vår kassalinje, där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att skanna och ta betalt för varor.

Du kommer även att hjälpa och serva våra kunder genom ett professionellt bemötande där kundens bästa alltid står i fokus. Vårt mål är att göra det lilla extra som gör att kunden reser hem med överträffade förväntningar.

Vi söker dig som

  • Har en god känsla för personlig service och försäljning
  • Trivs med att arbeta tillsammans med andra och har en god samarbetsförmåga
  • Är initiativtagande och trivs i en fartfylld och social miljö
  • Har en positiv inställning och ett respektfullt, vänligt bemötande

Läs mer om att jobba på Gekås Ullared.

OmfattningUnder höstsäsongen behöver vi stärka upp vår befintliga personalstyrka med säsongspersonal. Vi kommer att tillsätta tjänster löpande under augusti, september och oktober. Arbetsperioden sträcker sig som längst året ut, men det finns goda möjligheter att komma tillbaka till våren och sommaren 2025. Vi kan erbjuda deltidstjänster, men även tjänster som enbart är förlagda på helger/veckoslut. Arbetstiderna är varierande och innefattar arbetspass både på dagtid, kvällar och helger.

FörmånerPå Gekås Ullared ska alla medarbetare känna att de utvecklas, mår bra och har roligt på jobbet. Vi tror på våra medarbetare och det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade. Därför har vi tagit fram ett paket med förmåner, erbjudanden och initiativ som vi tror kan bidra till det. Läs mer om våra förmåner här.

ÖvrigtInför en eventuell anställning genomför vi juridiska bakgrundskontroller. Dessa uppgifter kommer inte att dokumenteras eller sparas.

Vi har avtalsenliga löner och Ob-ersättning under Handels kollektivavtalsområde.

För de här tjänsterna rekryterar vi löpande under ansökningstiden, vilket innebär att vi gärna vill att du registrerar din ansökan så snart som möjligt.

Vill du fördjupa dig mer i Gekås Ullareds verksamhet kan du följa den här länken.

KontaktOm du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss via rekrytering@gekas.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se