Hoppa till innehåll

Gekås söker medarbetare till inre service/housekeeping inför hösten

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som vill jobba med inre service/housekeeping under hösten.Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att vara en bra arbetsgivare genom att erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Dina arbetsuppgifterInom inre service/housekeeping kommer du få arbeta medstädning utav hotellrum, stugor och servicebyggnader på campingen, samt övriga serviceytor på våra hotell.

Vi söker dig som:

  • Har god känsla för service, är flexibel och ordningsam.
  • Gillar att ge det lilla extra för våra gäster.
  • Har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i ett högt tempo.
  • Trivs med att arbeta självständigt och gillar att ta ansvar.

Har du tidigare erfarenhet av inre service/housekeepingär det meriterande, men inget krav.

Läs mer om att jobba på Gekås Ullared.

Omfattning:Under höstsäsongen kan vi erbjuda dig tjänster som sträcker sig varannan helg eller deltid 50%.Arbetstiderna kan variera och förläggs dagtid och helger.

TillträdeVi kommer att tillsätta tjänster löpande för arbete under höstenmed goda möjligheter att komma tillbaka till våren 2025.Inför eventuell anställning kan vi komma att göra en juridisk bakgrundskontroll. Dessa uppgifterna kommer inte att dokumenteras eller att sparas.

FörmånerPå Gekås Ullared ska alla medarbetare känna att de utvecklas, mår bra och har roligt på jobbet. Vi tror på våra medarbetare och det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade. Därför har vi tagit fram ett paket med förmåner, erbjudanden och initiativ som vi tror kan bidra till det. Läs mer om våra förmåner här.

Vi erbjuder även- hotell & restaurangbranschens kanske bästa Ob-tillägg.Läs mer här >>.

Om BoGekås Ullared utvecklar ständigt boendealternativen för att passa alla shoppinggäster. Affärsområde BO består av Gekåsbyns camping som är en fyrstjärnig camping med drygt 600 platser för husvagnar, husbilar och tält. Här finns även en stugby med 260 stugor. Bara några hundra meter från varuhuset ligger vårt motell med 24 rum och hotellet där vi har 264 rum. Utmed väg 153 ligger hotell Ulla med 57 rum i enklare standard. Vi erbjuder också olika utomhusaktiviteter, konferens och eventmöjligheter.

Här kan du läsa mer om våra olika boendealternativ >>

KontaktVid frågor är du välkommen att ta kontakt med rekrytering@gekas.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se