Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i ett världsledande internationellt hälso- och hygienföretag med goda utvecklingsmöjligheter? Brinner du för att ge god service och trivs i en roll med många kontaktytor? Till vår fabrik i Falkenberg söker vi nu en Transport Planner. Är du den vi letar efter? Ta chansen och sök redan idag!

Essity – ett ledande globalt hygien- och hälsobolag med varumärken som Libero, TENA, Libresse, Tork, Sorbact och JOBST erbjuder nu en spännande och utmanande möjlighet till dig som vill bidra med din kompetens, energi och kreativitet då vi söker en Transport Planner.

Falkenbergsfabriken, med ca 350 anställda, kännetecknas av en modern och innovativ organisation, där du som medarbetare värderas högt. I vår högteknologiska maskinpark pågår teknikutveckling och uppgraderingsprojekt ständigt och större delen av vårt produktsortiment räknas till snabbrörliga konsumentvaror (FMCG). I fabriken tillverkas barnblöjor och inkontinensprodukter, främst för de nordiska marknaderna samt Central- och Östeuropa. Här erbjuds du en spännande arbetsplats med engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och generösa förmåner. 

Logistikorganisationen på Essity i Falkenberg har det övergripande ansvaret för att material från våra leverantörer kommer till produktion samt att färdiga produkter distribueras ut till kund. Logistik ansvarar även för att planeringen av produktionen.

Om rollen

I rollen som Transport Planner ingår du i ett team om 4 personer och dina främsta arbetsuppgifter är ta emot chaufförer, registrering och check-in i WMS/Transporeon samt initiera och prioritera uppdrag till lageroperatörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden förlagt på dagtid och 2-skift. Den fysiska arbetsplatsen kan komma att variera. Utöver det kommer dina arbetsuppgifter även innefatta:

  • Hantering av frakthandlingar (CMR, packsedlar, tullpapper, fakturor m.m).
  • Posta goods recept av inkommande varor.
  • Samarbeta med lageroperatörer, Supply Service och kundservice.
  • Korrigering felaktiga godsmottag/utleveranser.
  • Felsökning och problemlösning WMS.
  • Planering av interna transporter.
  • Koordinera och hantera blockeringar.
  • Arbetsuppgifterna kan komma att utökas.


Vem du är

Som person ser vi att du är serviceinriktad, strukturerad och stresstålig. Du har ett högt säkerhetstänk och god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ och har hög social kompetens. För att passa in i teamet ser vi att du är positivt lagd och vill bidra till att hålla stämningen på arbetet på topp.

  • Gymnasieutbildning, helst inom tekniskt program.
  • God datorvana.
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
  • Erfarenhet från att ha arbetat i SAP, flöden och lagerverksamhet är meriterande.
  • Erfarenhet från att ha jobbat på lager är meriterande.


Ytterligare information

Låter det här intressant? Om du är redo för en ny utmaning och känner igen dig i beskrivningen, sök tjänsten idag! Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via hemsidan på grund av GDPR. Bakgrundskontroll på slutkandidat kan förekomma. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Rekryterande chef:

Jonas Rosberg, (jonas.rosberg@essity.com)

Fackliga representater:

Joakim Bengtsson, Unionen: 070 242 74 24

Martin Ericsson, Sveriges Ingenjörer: 070 370 63 10

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se