Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Erfaren tekniker med produktansvar

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Får du ofta höra att du är vetgirig och sällan ger dig? Lockas du av möjligheten att använda denna egenskap i att utveckla en produkt? Söker du dessutom en roll där du har mycket kundkontakt? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cold Cut Systems.

Om företaget

Cold Cut Systems har sedan 1997 varit ledare inom säkrare brandbekämpning. Genom deras innovativa skärsläckare, Cold Cut Cobra, kombinerar de säkerhet och effektivitet med en minskad miljöpåverkan. Cobra-metoden möjliggör släckning av bränder från en säkrare position utifrån och används idag globalt främst av räddningstjänster men även i industriella och marina sammanhang.

Med huvudkontor i Kungsbacka, dotterbolag i Storbritannien och ett nätverk av distributörer främst i Europa arbetar de kontinuerligt för att uppnå sin vision om en värld där brandbekämpning är säkrare, renare och mer effektiv.

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos Cold Cut Systems får du en varierad roll där du arbetar med allt från produktutveckling till utbildning och teknisk support. Du kommer att skapa, bygga, testa dokumentera och utvärdera produkter och prototyper inom hydraulik och mekanik för att vidareutveckla skärsläckaren. En viktig del av ditt arbete är också att förbereda och utbilda tekniker som monterar skärsläckaren på fordon, både på plats och digitalt. Du kommer att jobba nära både produkterna och användarna, vilket innebär att du även kommer vara kanalen in till din avdelning för teknisk support, felsökning och driftsättning. Tjänsten inkluderar resor, med cirka 10-20 resor per år.

* Produktutveckling, teknisk utbildning och eftermarknad
* Skapa, bygga, testa, dokumentera och utvärdera produkter och/eller prototyper
* Utforma och genomföra serviceutbildning
* Teknisk support, felsökning, kvalitetssäkring och driftsättning
* Resor förekommer, uppskattningsvis 10-20 per år

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning eller yrkesutbildning inom fordon eller teknik
* Några års erfarenhet av arbete med hydraulik och/eller mekanik
* Det är meriterande med kunskap i CAD/PDM Solid Works
* B-körkort, det är meriterande med C-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och att du har ett strukturerat angreppssätt i att driva dina egna arbetsuppgifter framåt, där du också ber om hjälp när det behövs. Du trivs i en roll där du får arbeta praktiskt med produkter och där ditt tekniska intresse skapar nyfikenhet i att utveckla dem. Du värdesätter en roll där kvalitet uppskattas och där du erbjuds möjlighet att självständigt, eller i samarbete med kollegor lösa problem och ta fram förslag inom området för produktutveckling. Vidare trivs du med att skapa relation med nya människor och du uppskattar ett nära samarbete med kollegor där ni stöttar varandra i varandras arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.