Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsekonom till IT-infrastrukturbolaget GleSYS

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Redovisningsekonom till IT-infrastrukturbolaget GleSYS

Om tjänsten
En av våra kollegor på ekonomiavdelningen i Falkenberg kommer att gå på föräldraledigt under hösten/vintern varför vi behöver hitta någon tillfälligt kan axla hens roll. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med löpande bokföring, kund och lev.reskontra, avstämningar och skattedeklarationer. Jobbet innefattar också viss kundnära kontakt i och med hantering av vårt ticketsystem. GleSYS ekonomiavdelning sköter också koncernens konsolidering även om den finska grenens bokföring görs av en extern byrå. GleSYS har ambitiösa tillväxtplaner och det är därför inte omöjligt att detta vikariat kan leda till fortsatt anställning om personen är rätt och intresse finns.

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi eller liknande och några års erfarenhet av redovisning, med förmåga att självständigt utföra månadsbokslut. Du bör ha mycket god kunskap inom MS Office, särskilt Excel. Erfarenhet av Microsoft Dynamics är fördelaktigt men inte ett krav. Vi arbetar även till viss del i Google drive vilket man bör känna till och kunna hantera.

Svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för rollen.

Om GleSYS
GleSYS erbjuder IT-infrastruktur som tjänst (IaaS) inom branscher med höga krav på tillgänglighet och upptid, som e-handel och cybersäkerhet. Bolaget grundades i Falkenberg 1999, idag äger och driftar vi tre datacenter. GleSYS agerar även internetleverantör genom ett omfattande europeiskt fibernät. Med kontor i Falkenberg, Malmö, Stockholm och Uleåborg i Finland är vi i dagsläget 70 anställda. Miljö och hållbarhet genomsyrar allt GleSYS gör och är idag marknadsledande på klimatsmart hosting.

Om anställning och ansökan
Tillsättningen av vikariatet sker i samarbete med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är ett vikariat på 7 månader, med chans till anställning. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via hanna.bonli@adecco.se / 0736 84 77 73 eller Emma Andersson via emma.andersson@adecco.se / 0761 42 17 15.

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.