Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Elnätstekniker till Falkenberg Energi

Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du jobba med framtidens elnät på ett av Sveriges miljösmartaste energibolag? Vi söker dig har en utbildning inom el/energi och som trivs med en mix av teori och praktiskt arbete. Hos oss får du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar på en trygg och familjär arbetsplats. Välkommen till oss!

Din framtida arbetsgivare
Falkenberg Energi AB är ett kommunägt bolag. Hos oss får alla kunder möjlighet att bli mer hållbara. Vi arbetar ofta och gärna tillsammans och tänker hållbarhet på kort och lång sikt. Vi erbjuder 100 % fossilfri fjärrvärme, är pionjärer med el märkt Bra Miljöval, nyttjar smart teknik i elnätet och brinner för våra kunders solenergi. Bolaget är förnybart till 100 % och vi har redan klarat Parisavtalets mål om att vara klimatneutrala till år 2050. Ändå fortsätter det proaktiva arbetet med att ständigt förändra och förbättras. Vi är 49 anställda, omsätter 440 Mkr och har god lönsamhet. För mer information om företaget se vår hemsida www.falkenberg-energi.se

Vad erbjuder rollen?
Jobbet som Elnätstekniker hos oss är brett och omväxlande och innebär till största delen arbete i fält. Du blir en viktig del av vårt arbete med att säkerställa drift och underhåll av våra nätstationer och kontrollanläggningar. Rollen är ny, innebär både teoretiska och praktiska arbetsuppgifter och kan till viss del formas efter dig som söker.

Exempel på ansvarsområden:

* Enklare reläprovning i nätstationer
* Kabeldiagnostik med modern utrustning
* Idrifttagning, konfigurering och provning av kontrollanläggningar
* Kvalificerad felsökning i nät med tillhörande stationer
* Utförande och dokumentation
* Mindre konstruktionsanpassningar i samband med idrifttagningar

Falkenbergs växer ständigt och du kommer därför att få möjlighet att delta i spännande utvecklingsprojekt inom framtidens smarta elnät. Jobbet är till största delen självständigt med stort eget ansvar, men du kommer även att ha mycket kontakt med vår systemingenjör, våra driftledare och vårt elektrikerteam. Du rapporterar till vår Entreprenadchef.


Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom el eller energi, helst inom elkraft eller kraftelektronik. Vi ser gärna att du har någon praktisk erfarenhet av en liknande tjänst, men det viktigaste är att du har ett genuint teknikintresse och en vilja att utvecklas. Vårt övervakningssystem är användarvänligt och enkelt att lära sig, så du behöver inte ha arbetat med styrsystem tidigare.

Som person är du metodisk, noggrann och detaljorienterad. Du är en händig och flexibel problemlösare som kan anpassa dig efter situationen. Du trivs med ett självständigt jobb med eget ansvar, men har också en god förmåga att samverka med kollegor.

Du har B-körkort, datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska. På sikt kommer tjänsten att innehålla beredskap ungefär var 6:e vecka, så du behöver vara bosatt på 30 minuters pendlingsavstånd.


Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig ett brett och utvecklande arbete på ett tryggt kommunägt företag som är ett av Sveriges miljösmartaste energibolag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas på en trivsam arbetsplats med familjär anda. Du kommer att ingå i ett glatt gäng med god trivsel och öppet arbetsklimat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Falkenberg Energi med placering i Falkenberg. Omfattning: Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Falkenberg Energi.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2024-10-06. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Maria Skärström på maria@effektiv.se.



Sökord
Elkrafttekniker, kontrollanläggningstekniker, elkraft, kraftelektronik, drift och underhåll elnät, kabeldiagnostik

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Falkenberg Energi.