Hoppa till innehåll

Lantbruksspecialist/Driftledare till våra gårdar i Skåne-Swedegg

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget:

Swedegg har funnits i 24 år och sysslar med unghönsuppfödning, äggproduktion och spannmålsodling. Swedegg är ett familjeföretag som ägs och drivs av syskonen Malin och Alex. De är den andra generationenoch sedan i år så packar vialla våra ägg själva direkt på gården och leveras ut till butiker & grossister under varumärket ”Direkt från bonden”

I Skåne har vi hönshus i Örkelljunga, Landskrona och Eslöv. Vi producerar ägg av alla sorter. Frigående inne, ute samt Eko.

Swedegg är inne i en tillväxtfas och det görs investeringar för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Nu söker vi en Driftledare till våra gårdar i Skåne.Swedeggsöker en engagerad och erfaren driftledare som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet framåt. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll med stort ansvar och möjligheter att göra verklig skillnad.

Om tjänsten

Som driftledare hos oss på Swedegg har du det övergripande ansvaret för driften på våra fyra gårdar i Skåne, från Örkelljunga i norr till Eslöv i söder. Du förvaltar inte bara verksamheten utan driver också utvecklingen framåt. Du är med hela vägen från unghönsuppfödning till äggproduktion, packeriverksamhet och leveranser till våra kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår

Planera och driva den dagliga verksamheten

Ansvar för att sammanställa produktionsresultat, försäljning och göra prognoser

Säkerställa att alla ägg som produceras blir rätt packade, fakturerade och levererade HR-ansvar för personal på gårdarna

Ansvar för myndighetskontroller, certifieringar, miljörapporter, HACCP och egenkontroller

    Du kommer att arbeta nära våra arbetsledare, serviceteam, packeriansvarig, säljare och övriga medarbetare för att säkerställa en smidig och effektiv verksamhet.

    Kvalifikationer

    Vi söker dig som har:

    • Relevant utbildning som lantmästare, agronom eller liknande
    • B-körkort
    • Erfarenhet av arbete med lantbruksdjur
    • Utbildning inom HACCP är meriterande

    Personliga egenskaper

    För att lyckas i rollen är du noggrann, strukturerad och hands-on. Du trivs med att ha många bollar i luften och uppskattar att vara involverad i alla delar av processen, från nykläckt kyckling till äggförpackningen i butikshyllan.

    Vi erbjuder

    • Månadslön, heltidoch tjänstebil
    • En heltidsanställning med stora utvecklingsmöjligheter i ett växande företag

    Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast!Rekrytering

    Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning & Rekrytering AB ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Rosénssons är företaget som bemannar och rekryterar utan att tumma på kvaliteten. Vi gör våra kunders vardag lite enklare!EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.

    Vid frågor kontakta ann-charlott@rosenssons.com

    Vi ser framemot din ansökan!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se