Hoppa till innehåll

Medarbetare till höstens däcksäsong

Sista ansökningsdag
21 februari 2025 (161 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bilmånsson är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai.Vi är idag ca 350 medarbetare och finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Kristianstad, Sjöbo, Ystad, Simrishamn, Klippan och Lund.

Vi säljer bilar och bilrelaterade kringtjänster som ger kunden ett bekvämt och miljövänligt bilägande. Vi strävar efter att vår personal skall känna arbetsglädje och genom engagerat uppträdande värna om företagets traditioner samt spegla våra kärnvärden hjärta & kompetens. Vårt mål är att ha Bil-Sveriges nöjdaste kunder och engagerade medarbetare varav vi ständig har fokus på vårt personal, kvalitets- och miljöarbete.Arbetsbeskrivning

Under högsäsong dubblerar vi personalstyrkan på våra däckverkstäder och vi erbjuder heltid, visstidsanställning from v. 42 tom mitten av december!

Du kommer att arbeta med merparten av förekommande arbetsuppgifter på en däckverkstad såsom däckbyten, hjulskiften, hjultvätt, balanseringar, montage men även enklare serviceuppdrag.Du behöver vara serviceinriktad och kunna skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor. Är du också ansvarsfull, trygg i stressiga situationer och innehar god fysik samt checkar av nedan kvalifikationer? Tveka inte att bli en del av vårt verkstadsteam och sök dig till oss!

Kvalifikationer

  • Fordonsteknisk utbildning är meriterande
  • B-körkort för manuell bil

Kontakt

Är du intresserad av jobbet och vill veta mer? Hör av dig till Verkstadschef Martin Cronkvistpå 0431-898 09.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker i slutet av september.

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 februari 2025 (161 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se