Hoppa till innehåll

Öppen Ansökan till Transcom

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Antal tjänster
10
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Introduktion: Vi är glada att du vill registrera ditt intresse för att arbeta hos oss! På Transcom söker vi alltid efter engagerade och kundfokuserade personer för kommande rekryteringar. Om du drivs av att leverera en fantastisk kundupplevelse, då har vi det perfekta jobbet för dig. Vi kan stolt presentera att vi under 2024 blev årets karriärföretag för femte året på raken!


Vad Vi Erbjuder Dig:

  • Kollektivavtal: Trygghet och säkerhet genom vårt kollektivavtal.
  • Tjänstepension: Vi ser till din framtida trygghet med en konkurrenskraftig tjänstepension.
  • Friskvårdsbidrag: Vi bryr oss om din hälsa och välmående.
  • Rikskortet: Förmåner som gör din vardag enklare.
  • Utvecklingsmöjligheter: Vi satsar på din personliga och professionella utveckling.
  • Betald introduktionsutbildning: Vi ger dig en bra start med en grundlig utbildning.


Hos oss på Transcom får du chansen att förfina dina professionella kompetenser och växa som individ tillsammans med företaget. Vi erbjuder karriärsutveckling som innebär att du kan arbeta i rollen inom sälj, produktkunskap, ledarskap eller coachning. Inledningsvis av anställningen erbjuder vi dig ett betalt introduktionsprogram för att ge dig rätt förutsättningar och verktyg. 90% av våra arbetsledare har börjat sin resa på kundtjänst och varje år utbildar vi i snitt 30 nya.

Din Roll som Kundtjänstmedarbetare:

Som kundtjänstmedarbetare på Transcom hjälper du våra kunder via telefon, chatt, sociala medier och e-post. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att svara på frågor och hitta lösningar på olika kundfrågor. Vi söker dig som är lösningsorienterad, har god kommunikationsförmåga och älskar att hjälpa andra.

Vår Kultur:

På Transcom värdesätter vi en inkluderande och mångfaldig arbetsmiljö där alla kan bidra och växa. Vår mission är att leverera enastående kundservice och skapa positiva upplevelser för alla våra kunder.

Hur du Ansöker: Klicka på ANSÖK, ange dina kontaktuppgifter och ta nästa steg mot att bli vår nya kollega! Tveka inte! Starta din karriär med Transcom idag. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt fantastiska team!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (97 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se