Hoppa till innehåll

Distriktssköterska/barnsköterska till BVC

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vårdcentralen Norra är en ny, fräsch och modern vårdcentral belägen i ljusa och fina lokaler. Vårdcentralen ligger i en växande stadsdel i Eskilstuna. Mottagningen ligger i närheten av allmänna kommunikationer och är enkel att nå både från inre och yttre vägen. I dagsläget finns dessutom gratis parkering i anslutning till lokalen.

Vi har ett trivsamt och öppet klimat på mottagningen. Vi lägger stort fokus på bemötande, kvalitetsarbete, kontinuitet och tillgänglighet. Vårt patientklientel är varierat och speglar befolkningsstrukturen väl i Eskilstuna som helhet.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är distriktssjuksköterska eller barnsjuksköterska då vår verksamhet växer. Tjänsten innebär till en början sedvanliga arbetsuppgifter för distriktsköterska i primärvård, bland annat ingår telefonrådgivning, digital rådgivning och mottagningsarbete, samt ta hand om vår nyöppnade BVC. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi tillämpar teamrond samt kontinuerligt kvalitetsarbete.


Kvalifikationer

Du som söker är distriktssjuksköterska eller barnsjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på BVC tidigare är det starkt meriterande.


Övrig information

Inför tills vidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se