Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Mjukvaruutvecklare sökes!

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och driva framtidens teknikutveckling? Nu har du chansen att ta nästa steg i din karriär som mjukvaruutvecklare hos ett världsledande företag inom energiteknik och automation! Professionals Nord söker, för vår kunds räkning, en passionerad mjukvaruutvecklare till ett globalt teknikföretag som ligger i framkant inom innovativ teknologi. Är du redo att utvecklas, bidra till banbrytande lösningar och bli en del av en internationell verksamhet? Sök redan idag, urval kommer att ske löpande!

Information om tjänsten:
Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara en viktig del av vår kunds team som arbetar med avancerade automationslösningar inom hamnindustrin. Företaget levererar teknologiska system som gör att containrar kan hanteras effektivt, säkert och kostnadseffektivt i hamnar runt om i världen. De är världsledande inom sitt område och driver stora projekt med fokus på automation och el-system för containerkranar i några av världens största hamnar.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara en del av ett engagerat och agilt team som jobbar nära kundens kunder och levererar lösningar i världsklass. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande men kommer bland annat inkludera:
  • Utveckling och testning av programvara.
  • Delta i kravinsamling och projektutveckling tillsammans med produktägare och skräddarsydda projekt.
  • Aktivt bidra till kontinuerlig förbättring och innovation.
  • Säkerställa att du följer företagets kärnvärden inom säkerhet, integritet och hållbarhet.
Vi söker dig som:
  • En relevant utbildning inom datavetenskap eller liknande.
  • Erfarenhet av utveckling i Java och C++.
  • Vana att arbeta i både Linux- och Windowsmiljöer.
  • Ett stort intresse för teknik och en stark vilja att utvecklas.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Vi söker dig som är självgående, har ett positivt förhållningssätt och alltid strävar efter att lära dig nytt. Du är en lagspelare som trivs med att dela din kunskap och bidra till teamets gemensamma framgång.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Konsultchef Mira Pedernera, mira.pedernera@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!