Hoppa till innehåll

Ortopedtekniker (vikariat) till Aktiv Ortopedteknik

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en Ortopedtekniker - Välkommen till Aktiv Ortopedteknik i Eskilstuna!

Om oss

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB är en av Sveriges största ortopedtekniska verksamheter med kliniker på 20 orter runt om i Sverige, och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv och oavsett var du hittar oss, delar vi samma mission: Vi hjälper människor att bibehålla eller återfå sin rörelsefrihet.

Aktiv Ortopedteknik i Eskilstuna har idag tillsammans med Aktiv Katrineholm och Aktiv Nyköping totalentreprenad på ortopedteknisk service med huvuduppdragsgivare Region Sörmland. Vi är 15 medarbetare på vår Ortopedtekniska avdelning i Eskilstuna. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel, i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.

Om tjänsten

Som Ortopedtekniker hos oss arbetar du med att höja livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. På ortopedtekniska avdelningen arbetar vi med alla typer av kroppsburna hjälpmedel, ortopediska skor, inlägg, ortoser, korsetter och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Sörmland och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, ortopedi-/ neuro- rehabilitering och diabetesteamen.

Vi erbjuder

Anställningen är ett vikariat på heltid under 1 årmed placering i Eskilstuna. Arbetstider är 07.00-16.30 måndag-torsdag och 07.00-12.30 på fredagar. Tillträde till tjänsten äromgående. Vi har kollektivavtal vilket innebär att du omfattas av kollektivavtalade försäkringar.

Som anställd hos osserbjuds du ett antal förmånersom bland annat innebär friskvårdsbidrag, personalrabatter på befintliga produkter inom företaget.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning av alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån dina kunskaper och din tidigare erfarenhet.

Om dig

Vi söker dig som har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ortopedteknik 400YH poäng eller en praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik. Du behärskar såväl svenska som engelska och har god datorvana.

Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, driver på dina egna processer och ser till att slutföra dem. Du är strukturerad i ditt arbetssätt ochplanerar, organiserar och prioriterar ditt arbete samtidigt som du håller deadlines.I samarbete med andra bidrar du med kunskap och erfarenhet samtidigt som du är lyhörd och respektfull och ser till gruppens bästa. Du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer.Du är lösningsorienterad och vidett uppkommet problem lägger du fokus och energi på att hitta lösningar och bibehåller ditt fokus på målet.

    Ansökan

    Sista ansökningsdag 2024-09-30.

    Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Camilla Dahl Öberg, Avdelningschef, camilla.dahloberg@aktivortopedteknik.se.

    Urvalsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ovan datum.

    Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se | www.ottobock.se

    Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats, fri från diskriminering oavsett var i vår organisation du arbetar. Vi uppmuntrar olikheter och tillåter människor att ha olika erfarenheter, uttryckssätt och synsätt. Mångfald leder till nytänkande och vi anser att det utvecklar vår företagskultur och vårt sätt att arbeta till det bättre.

    Vi genomför standardiserade och likvärdiga rekryteringsprocesser. Alla sökande bedöms rättvist utan hänsyn till kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder eller någon annan egenskap som skyddas av tillämplig lag.

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    27 november 2024 (162 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se