Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Betongarbetare - Kommande uppdrag

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en engagerad och driven Betongarbetare för kommande uppdrag! Här får du möjlighet att vara en del av en arbetsplats med en prestigelös kultur och stark laganda, där alla strävar efter att göra sitt bästa. Som Betongarbetare kommer du att arbeta med tillverkning av betongprodukter, där fokus ligger på formbygge, armering och gjutning. Tillverkningen sker efter tydliga underlag och instruktioner och är ett hantverksarbete som kräver både noggrannhet och precision.

Arbetsuppgifter:
  • Formbygge, armering och gjutning av betongprodukter enligt tillverkningsunderlag och instruktioner.
  • Aktivt delta i vårt förbättringsarbete enligt Lean-metodiken, med målet att ständigt utveckla och förbättra våra arbetsmetoder.
  • Samarbeta med dina kollegor i ett starkt och sammansvetsat team där ni tillsammans arbetar för att skapa en säker och trivsam arbetsplats.
  • Bidra till att uppnå högsta möjliga kvalitet och säkerhet i allt arbete.
Vi erbjuder:
  • En arbetsplats med fokus på trivsel och säkerhet för alla medarbetare.
  • Möjlighet att påverka och vara en del av vårt ständiga förbättringsarbete.
  • En prestigelös kultur med stark laganda där alla vill göra sitt bästa.
  • Möjlighet att arbeta inom olika områden i fabriken beroende på din kompetens och intresse.
Vem söker vi? Vi söker dig som har en passion för hantverksarbete och en vilja att ständigt utvecklas och förbättras. Du har ett stort fokus på kvalitet och säkerhet i allt du gör, och du trivs med att arbeta i team. Erfarenhet av betongarbete är meriterande, men det viktigaste är din inställning och vilja att bidra till lagets framgång.

Är du den vi söker? Ansök nu och bli en del av teamet, där du är med och skapar en säker och trivsam arbetsplats!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.