Hoppa till innehåll

Kvinnlig personlig assistent sökes till äldre kvinna i Eskilstuna

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kooperativet EMIL är en assistansanordnare som har varit verksam sedan 1994. Hos oss finns idag ca 60 medlemmar och ca 250 medarbetare. Vår målsättning är att erbjuda medlemmarna en god livskvalité med trygghet och säkerhet i sin assistans. Vi fokuserar på våra medlemmars integritet, det mänskliga värdet och att våra medlemmar ska ha ett så oberoende liv som möjligt med hjälp av personlig assistans. Vi är idag endast verksamma i Södermanland, detta för att ha en närhet till våra medlemmar och anställda. Arbetet utförs hemma hos den assistansberättigade, eller där denne befinner sig. Vi söker dig som är engagerad och professionell och möter omgivningen på ett respektfullt sätt. Du har humor och självdistans, är djurvän och tycker om att laga mat. Du är noggrann och effektiv och ser till att saker blir gjorda.

Erfarenhet från vård- och omsorgsyrken och att arbeta med lyft är ett krav. Du kommer att arbeta som personlig assistent till en av våra medlemmar - en äldre, svårt synskadad, kvinna. Du kommer att hjälpa henne med bla förflyttningar med lyft samt personlig omvårdnad. Medlemmen sitter i rullstol, men hjälper efter egen förmåga till vid förflyttningar. Medlemmen har ett stort matlagningsintresse, tycker om musik och att lösa melodikrysset. I assistansen finns katt, så du kan inte vara allergisk eller rädd.

Vi söker en kvinnlig assistent som kan börja omgående och jobba hela sommaren. Arbetstiden är förlagd mellan 9-15 och det innebär även att arbeta helger.

Märk din ansökan med "avd 56"

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se