Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Förvaltningskoordinator till Ledande Fordonsbolag!

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du i början av karriären och vill arbeta på ett företag som är ledande inom sin bransch och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter? Sök då idag till rollen som Förvaltningskoordinator! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN:
För vår kunds räkning söker vi en Förvaltningskoordinator som ska stödja förvaltarna och ansvara för de administrativa uppgifterna inom fastighets- och förvaltningssidan av den stora concernen. I rollen kommer du att ha två primära ansvarsområden, där det ena handlar om att arbeta i olika system, både interna och olika fastighetssystem, och det andra innebär att ansvara för två fastigheter som bolaget tillhandahåller för interna event. Arbetet är varierande och dina dagar kommer bland annat att innefatta arbete med olika aktiviteter inom driften av specifika fastighetsaktiviteter, exempelvis hyresadministration, planering, projektsupport och framtagande av visuellt och innehållsmässigt viktiga presentationer. På sikt finns möjligheter att ansvara för egna projekt, samt goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Arbetsuppgifter:
 • Aktivt stödja fastighets- och anläggningschefer med administration.
 • Ansvara för beställningsprocessen i inköpssystemet, gällande dagliga operationer och specifika projekt.
 • Registrering och uppdatering av investeringsprojekt i det interna projektsystemet (IMT) och till investeringskommittén.
 • Uppföljning och rapportering av investeringsprojekt till Business Controll.
 • I dialog med inköpsavdelningen aktivt stödja fastighets- och arbetsplatscheferna i inköpsprocessen för att undvika felaktiga fakturor.
 • Hantera processen för fakturor som överförs.
 • Omfattande arbete i IT-system som används inom bolaget, som exempelvis Office och SAP/R3.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Är i början av din karriär och har studerat fastighetsförvaltare, fastighetsadministratör, fastighetsvetenskap eller likvärdigt.
 • Har systemvana och erfarenheter av Office och SAP.
 • Talar och skriver engleska och svenska flytande, då båda språken används i arbetet.
Som person tror vi att du är nyfiken, ansvarsfull, samarbetsvillig, med både kunskaper och intresse för administrativt och ekonomiskt arbete inom fastighetsförvaltning. För rätt person finns stora möjligheter att få vidareutvecklas inom bolaget globalt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du på sikt blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Eskilstuna
 • Rekryteringsansvarig: Alice Tegebro
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?