Hoppa till innehåll

Barnskötare - Timvikarie

Sista ansökningsdag
12 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi behöver fylla på vår vikariepool och söker nu flertalet timvikarier till Eskilstuna Friluftsförskola Tumbo. Som timvikarie kommer du att arbeta i vår förskola vid behov.

Eskilstuna Friluftsförskola Tumbo är belägen i Tumbo, en tätort i Eskilstuna kommun som ligger i anslutning till Kvicksund. Förskolan består av 1 avdelning med 35 barn och vi arbetar sedan i tre åldersindelade grupper. Då kollektivtrafiken är begränsad är körkort och tillgång till egen bil ett plus.

Som grund för vårt arbete har vi förskolans läroplan och Barnkonventionen. Trygghet är grunden för all inlärning och vi arbetar med barns egna initiativ och att de får känna sig sedda och bekräftade, detta för att på så sätt stärka självbilden och självkänslan hos barnen. Vårt förhållningssätt bygger på vägledande samspel med inspiration från ICDP- International Child Development Program.

Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet och är en friluftsförskola med Skogsmulleprofil. Vi vistas mycket utomhus när väder och vind tillåter, för oss är det viktigt att barnen behåller glädjen av att vara utomhus. Vi äter sund och ekologisk mat lagad från grunden som ger en god grund för en hälsosam och frisk livsstil.

Du erbjuds

  • Timmar efter behov
  • Fria pedagogiska måltider


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i barngrupp, förmågan att samarbeta, är flexibel, lyhörd och har god kommunikativ förmåga. Du ska vara utvecklingsinriktad, kunna ta egna initiativ och vara en god förebild i ditt pedagogiska förhållningssätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.


Ansökan

Ansök via jobb@svenskafriluftsforskolor.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Märk mailet med "TIMVIKARIE TUMBO"

Ange gärna från när du finns tillgänglig och i vilken utsträckning.

Vi kommer att arbeta med urval löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Utdrag för arbete inom skola eller förskola: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/


Varmt välkommen med din ansökan!

#jobbjustnu

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se