Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Utbildare av framtidens kyl- och värmepumpsmontörer

Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Movant är en del av Academedia, finns över hela Sverige och har arbetat med yrkesutbildning i mer än 20 år. Movant har ett nära samarbete med branscher och näringsliv för att utveckla den bästa utbildningen för varje elev.
I Eskilstuna utbildar man, förutom kyl- och värmepumpsmontörer, även inom bygg och anläggning, el och energi samt vvs och fastighet.

Dina arbetsuppgifter
Här finns chansen att få vara med och påverka andra människors möjligheter att utbilda sig och få ett jobb!

Du kommer att arbeta tillsammans nära en kollega. I arbetsuppgifterna ingår i sedvanliga moment för en lärare såsom planering, teoretisk & praktisk undervisning, dokumentation, bedömning och betygsättning.
Här kommer du att arbeta i ändamålsenliga lokaler där såväl teoretiskt som praktiskt arbetsmaterial finns.

Undervisningen bedrivs måndag till fredag på plats i Movants lokaler i Eskilstuna

Detta gäller en tillsvidareanställning, på heltid om 40 timmar i veckan, där en provanställning på 6 månader först tillämpas.

Din profil
Vi söker dig med en pedagogisk förmåga som har erfarenhet av att arbeta som vvs-montör eller kyltekniker. Det är meriterande om du till exempel har introducerat och handlett nyanställda i jobbet tidigare eller varit ansvarig för praktikanter.
Har du ett F-gas-certifikat och/eller en yrkeslärarlegitimation är även det meriterande. Skulle du inte ha en yrkeslärarlegitimation erbjuder Movant möjligheten att läsa till yrkeslärare samtidigt som du jobbar hos dem.

För att du ska bli framgångsrik, hållbar och trivas i rollen söker vi dig som är samarbetsorienterad, strukturerad och analytisk.

Ansökan
Är du utbildaren vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

Movant samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson på telefonnummer 073-351 27 61.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering