Hoppa till innehåll

Fristaden vårdcentral i Eskilstuna söker distriktssköterska/sjuksköterska.

Sista ansökningsdag
09 september 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo för en ny utmaning och vill bli en del av vårt härliga team på Achima Fristadens vårdcentral?

Vi söker nu dig som är distriktssköterska/sjuksköterska med några års erfarenhet från primärvården. Du behöver kunna arbeta självständigt och kunna tillämpa dina medicinska kunskaper, fatta egna beslut där det krävs och vara trygg i din profession. Vi önskar att du har ett stort engagemang i ditt arbete och vill bidra till vårdcentralens utveckling. Hos oss blir du en viktig lagspelare i ett sammansvetsat, tvärprofessionellt team och behöver därför ha god samarbetsförmåga. Du har ett egen driv, ansvarskänsla och vill ge hög medicinsk kvalité och bästa bemötandet till våra patienter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral. Vi är ett glatt gäng med högt i tak och en trevlig atmosfär på jobbet - därför är dina personliga egenskaper viktiga för oss. Att du delar Achimas värderingar ser vi som självklart!

Varmt välkommen med din ansökan - vi jobbar med fortlöpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

  • 100 %
  • Tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning
  • Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Om Achima

Achima grundades redan år 2004 och har sedan dess varit aktörer inom primärvården.Idag har vi 12 vårdcentraler runt om i Sverige och ett huvudkontor som är beläget i vackra Karlskrona.

Som anställd hos oss kommer du snabbt märka att vi har en stark företagskultur. Företagskulturen kallar viThe Achima Wayoch präglas av en familjär känsla med mycket arbetsglädje och fokus på bemötande. Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier: Linkedin, Facebook och Instagram.

Missa inte heller att läsa om alla förmånerdu får som anställd hos oss!För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef, Päivi Saranpää, på paivi.saranpaa@achima.se alternativt 0733248068

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se