Hoppa till innehåll

Sommarvikariat - Arbetsterapeut till vårt kontor i Eskilstuna

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker arbetsterapeuter både för sommarvikariat och för eventuell tillsvidareanställning

Är du utbildad och legitimerad arbetsterapeut? Eller kanske nyexaminerad arbetsterapeut eller blir klar med din utbildning nu i vår?

Vill du skapa erfarenhet och/eller arbeta inom arbetsrelaterad rehabilitering, där du får jobba med något utmanande och utvecklande som samtidigt gör stor skillnad för enskilda personer och vårt samhälle? Då har du chansen nu!

Vi söker arbetsterapeuter för sommarvikariat och eventuell tillsvidareanställning på flera orter bland annat:

· Eskilstuna

· Halmstad

· Stockholm

Men vi finns genom ett samarbete även på fler orter runt om i Sverige, hör av dig om du är intresserad någon annanstans.

Vad är det du i så fall ska göra?

Vi bedriver tjänsten Steg till Arbete och du som arbetsterapeut har en central roll i genomförandet. Vi söker därför dig som med kompetens, stort engagemang och intresse av utveckling, vill arbeta hos oss och ge stöd till våra deltagare att komma närmare arbetsmarknaden. Som arbetsterapeut kommer du att ingå i ett team i av arbetsterapeuter, coacher och handledare.

I Steg till Arbete arbetar vi med aktivitetsbaserade utredningsplatser, stärkande och utvecklande aktiviteter samt arbetsträning/arbetsprövning. Syftet är att stötta och utveckla våra deltagare för att komma närmare ett hållbart arbetsliv och, om möjligt, komma ut i studier eller en anställning med stöd från Arbetsförmedlingen.

I tjänsten kommer du att arbeta med de arbetsterapeutiska verktygen AWC, AWP, MOHOST, DOA och WRI m.fl.

Vi har en omfattande kontakt med och rapporterar till myndigheter, främst Arbetsförmedlingen och god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska är därför något vi värdesätter. Du behöver vara trygg i att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Viktigt att du är flexibel, strukturerad och ansvarstagande. Du behöver ha en mycket god förmåga att skapa och utveckla relationer med människor, såväl deltagare som kollegor och kontaktpersoner hos vår kund.

Vi söker främst dig som vill jobba på heltid men vi är villiga att diskutera eventuell deltid för dig som önskar det. Du måste vara klar med din examen ni i vår och behöver skicka in ansökan om Legitimation som Arbetsterapeut innan du börjar jobba hos oss.

Vi hanterar ansökningar löpande och rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande.


Så ansöker du

Skicka mail till: natalie.kudzak@accepta-vi.se

Ange i rubriken: AT-vikarie i (ange vilken/vilka orter som du skulle kunna tänka dig att jobba på)

Om du känner att du är rätt person så sökt tjänsten omgående då intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Bifoga följande dokument till din ansökan

· CV

· Legitimation om sådan finns


B-körkort är meriterande


Anställningsform:

Anställning med månadslön, vikariat som eventuellt kan övergå i provanställning/tillsvidareanställning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se