Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elkonstruktör till Eskilstuna

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom el-projektering och vill du ha möjlighet att ta eget ansvar samt driva dina egna projekt? Vill du även arbeta på ett bolag ledande i Sverige gällande skydd- och säkerhetsfrågor? Välkommen in med din ansökan och få chansen till ditt nästa steg i karriären. Vi tillämpar löpande urval!



Om tjänsten

Tjänsten som elkonstruktör inom el innebär att du tillsammans med erfarna kollegor, upprättar tekniska systemlösningar och projekterar anläggningar för kraft, belysning och säkerhet. Kunderna återfinns inom till exempel industrisektorn, kontorsfastigheter, bostäder, och andra offentliga samt privata byggnader.

På bolaget kommer du att involveras i projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Du kommer att arbeta med alla installationssystem inom el-, tele-, och säkerhetssystem. Du kommer att få arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar.

Som person bör du vara engagerad, nyfiken och ansvarstagande som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. Din servicenivå är hög, du är självgående och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder - du tycker om att skapa kontakter både externt och internt.



Kvalifikationer
  • Med minst 1 års arbetslivserfarenhet som elkonstruktör
  • Bakgrund som elinstallatör
  • Erfarenhet av projektering och att med hjälp av kollegor kunna upprätta tekniska systemlösningar
  • Relevant utbildning från högskola/universitet/yrkeshögskola

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Tillitsfull
  • Stresstolerant
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se