Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Besiktningstekniker inom fastigheter

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Söker du ett jobb där ingen dag är den andra lik? Som besiktningstekniker får du möjlighet att kombinera praktiskt, socialt och teoretiskt arbete samtidigt som du levererar marknadens bästa service. Skapa kundrelationer, utför skadeförebyggande besiktningar och arbeta med spännande hustjänster. Låt din passion för människor och byggnadsteknik ta dig till nya höjder.

Arbetsuppgifter
Som besiktningstekniker har du varierande arbetsuppgifter där du spelar en avgörande roll i att säkerställa så fastigheter håller hög standard. Genom att utföra skadeförebyggande besiktningar och upprätthålla starka kundrelationer kommer du att vara deras go-to-person när det gäller besiktningar och hustjänster. Rollen inkluderar även installation och service av krypgrundsavfuktare samt mindre reparationer och underhåll.

Vem är du?
Vi söker dig som är passionerad för både människor och byggnadsteknik samt har en stark önskan att erbjuda exceptionell service och trivs med att skapa meningsfulla relationer. Du är van att använda digitala verktyg som telefon, dator och surfplatta, innehar B-körkort samt har goda kunskaper i svenska, men får gärna behärska fler språk. Det är meriterande om du har en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom bygg, energi, installation eller liknande område.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia / heltid / Uppsala / Enköping

Tillträdesdag
Augusti, enligt överenskommelse.
Arbetstider 07:00-16:30.

Forma framtiden med oss!
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar främst med kontroll av skadedjur, men är även verksamma inom matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Det är ett ledande och modernt serviceföretag för både privatpersoner och företag. Du kommer att ingå i ett team som i stort består av killar och tjejer i blandade åldrar som är väldigt kunniga inom sina områden.