Hoppa till innehåll
Bravida logotyp

Serviceelektriker Enköping

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi elektriker till vårt team i Enköping. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

I rollen som elektriker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag eller i team på något av våra ombyggnadsprojekt. Beroende på vilken roll som du brinner för, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Planera, samordna och utföra installationer
  • Felsöka och åtgärda åt våra olika kunder
  • Service- och entreprenadarbeten
  • Felsökningsarbeten och utredningar
  • Daglig kontakt med våra kunder och sidoentreprenörer
  • Bidra i Bravidas förbättringsarbeten
Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Samtidigt som vi värdesätter kvalitet och nöjda kunder förstår vi vikten av att ha roligt på jobbet.

Ditt nya team

I vårt team arbetar vi alla aktivt med att bygga och stärka laget vilket har bidragit till vårt goda resultat. Vi är 5 medarbetare på EL som arbetar med allt inom entreprenad, installation och service. Vår nyckel till framgång är att vi verkligen ser varandra och alla möjligheter vi står inför. Eftersom vår avdelning är multidisciplinärinom EL, VS, VENT, KYLA och STYR hjälps vi alla åt för att leverera helhetslösningar till våra kunder. Roligt blir det för vi har så många olika personligheter och kompetenser att dra nytta av och lära sig av.

Vi söker dig som
  • Är utbildad elektriker, med minst 5års erfarenhet
  • Har ECY-certifikat
  • Gärna har erfarenhet från rollen som ledande montör.
  • Innehar B-körkort
Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt eller tillsammans med våra projektledare planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 11 augusti 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Bravida logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren