Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Lagermedarbetare till Jobman Texet i Enköping

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med från starten vid öppningen av ett nytt och toppmodernt lager med den senaste tekniken? Då kan uppdraget som lagermedarbetare hos Jobman Texet vara något för just dig. Här får du vara med på en spännande resa tillsammans med vår kund som i februari etablerar sig i Enköping och som just nu söker efter sina nya medarbetare! Har du dessutom tidigare erfarenhet som Team Leader är det ett stort plus!Om tjänsten

Jobman Texet, en framstående leverantör av arbetskläder, expanderar sin verksamhet och öppnar ett nytt, avancerat lager i Enköping. För att möta kraven i den dynamiska arbetsmiljön söker företaget nu engagerade medarbetare som vill vara en del av deras team. I denna roll kommer du att vara en viktig del av den rörliga arbetsstyrkan och rotera mellan olika arbetsuppgifter enligt ett föränderligt schema. Syftet är att skapa en dynamisk arbetsmiljö som främjar effektivitet och mångsidighet.

En av de viktiga arbetsuppgifterna kommer vara truckkörning för att hantera och säkerställa effektiv plockning och förflyttning av varor inom lagret. Utöver detta kommer du även att delta i förädlingsprocesser för att säkerställa hög effektivitet och kvalitet. En annan spännande aspekt av rollen är möjligheten att hantera returprocesser. Detta innebär att du kommer att vara ansvarig för att säkerställa korrekt dokumentation och optimera processerna för att effektivt hantera returnerade varor.

För de som är intresserade finns även möjligheten att bli Superuser i de system som används för att hantera och lösa eventuella systemrelaterade utmaningar. Som Superuser kommer du att vara en nyckelperson i att säkerställa smidiga arbetsflöden och bidra till att lösa eventuella tekniska problem som kan uppstå.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt konsultuppdrag med en dedikerad konsultchef vid din sida
 • Möjlighet till vidareutveckling och tillväxt inom lagerbranschen
 • En modern arbetsmiljö i ett lager utrustat med den senaste tekniken


Kvalifikationer
 • Har truckkort (A2, A4, B2, B4 och B5)
 • Har saxliftskörkort
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av lagerarbete och inventeringsvana.
 • Har intresset samt en god förståelse för teknik
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då språket förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • En avklarad eftergymnasial utbildning inom logistik
 • Erfarenhet av Astro eller AutoStore
 • Arbetslivserfarenhet i rollen som Team Leader

Kunskap kan erhållas genom utbildning eller erfarenhet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Anpassningsbar
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se