Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Plåtslagare till Malte Månson Skadecenter

Sista ansökningsdag
01 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en erfaren bilplåtslagare som letar efter nya möjligheter? Vill du hamna hos en arbetsgivare som lägger stort fokus på sin personal? Då kan tjänsten som plåtslagare till Malte Månsson Månson Skadecenter i Enköping vara något för dig!

Din framtida arbetsgivare
Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns idag i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Med senaste förvärvet av Experten Group och SBTAB har vi idag 29 verkstäder och omsätter ca 800 mkr i koncernen. Vår värdegrund är: ”Vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens och Tillgänglighet löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan”. Som medarbetare hos Malte Månson omringas du av ca 300 medarbetare där alla strävar efter att ge kunderna bästa möjliga service.

Läs mer om bolaget här: https://maltemanson.com/

Vad erbjuder rollen?
I denna roll kommer du arbeta på Malte Månson Skadecenter i Enköping. Här reparerar de både lastbilar, transportbilar, bussar, tunga släp, husbilar och liknande fordon . Exempel på arbetsuppgifter:

- Byta och rikta kaross- och chassidetaljer

- Svetsning och konstruktion

- Preppning inför lackering

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet från verkstadsbranschen med stort intresse för plåtslagning. Vidare har du goda kunskaper om riktning, strukturskador och svetsning. Du är van att arbeta i system och med dokumentation digitalt. Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk gymnasieutbildning samt några års erfarenhet som bilplåtslagare. Vidare behärskar du det svenska språket och/eller engelska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann och du har ett utmärkt sinne för detaljer. Du har ett positivt förhållningssätt, har ett driv och ser dig själv som en problemlösare. Du får gärna ha ett intresse i att vägleda och utbilda nyare kollegor.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 22/9. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

Sökord
Plåtslagare, bilplåtslagare, skadereperatör, skadereparatör, enköping

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.