Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Däckskiftare - Enköping

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbetat som däckskiftare? Vill du arbeta i på ett omtyckt företag där man tar hand om sina anställda? Läs då vidare!

Vi söker nu däckskiftare, arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget! Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning & rekrytering, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration.

Om tjänsten

Som däckskiftare arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken på däckhotell. Du kommer att utföra däckskiften och balansering, samt kontrollera däckens lufttryck och mönsterdjup.

Om dig

Vi söker dig som har körkort B och trivs med ett fysiskt arbete. Det är meriterande om du gått någon fordonsutbildning eller arbetat på en däckverkstad tidigare. Det viktigaste är att du är ansvarsfull, positiv och framåt. Du har en flexibel inställning och ett gott bemötande och känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Arbetstempot kan vara högt under perioden så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö och är stresstålig.

Om anställningen
  • Placeringsort: Enköping
  • Arbetstid: Mån - fre 7.00-16.00
  • Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.