Hoppa till innehåll

Maskinoperatör, tvåskift/treskift

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Antal tjänster
15
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Till vår moderna produktionsanläggning i Enköping söker vi engagerade och kvalitetsmedvetna maskinoperatörer som ska arbeta med våra nyaste maskiner och tillverka tobaksfritt snus.

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och, förutom att utvecklas genom de dagliga utmaningarna, har du ypperliga möjligheter till andra former av kompetensutveckling. Hos oss kan du som börjar som maskinoperatör snart bli robotoperatör, kvalitetskontrollant eller skiftledare!

Fullgjord gymnasieutbildning, god svenska och B-körkort samt tillgång till egen bil erfordras.

Teknisk gymnasial utbildning alt. yrkesutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet är meriterande dock ej krav då vi utbildar vår personal på plats.

Arbetsuppgifterna består av att bl.a. övervaka produktionen, kontrollera kvalité, anpassa maskinerna, samarbeta med andra operatörer och tekniker o.d.

Vi har ett rullande schema vilket innebär att man byter skift månadsvis och jobbar morgonpass kl. 06.48-15.12 i en månad och sedan kvällspass kl. 14.48-23.12 i en månad.

Just nu arbetar avdelningen tvåskift men övergår till treskiftsarbete inom kort. Då tillkommer även ett nattskift med arbetstider kl. 22.48-07.12.

Vi lägger särskilt fokus på att ständigt förbättra vår arbetsmiljö samt öka allas allmänna trivsel på jobbet.

Välkommen med din ansökan!


Om GN Tobacco Sweden AB

GN Tobacco är en ledande svensk tillverkare av snus, tuggtobak och tobaksfritt snus, så kallat vitt snus. Produktionen sker framför allt i Enköping på vår moderna produktionsanläggning där över 300 anställda producerar miljontals snusdosor som exporteras till länder över hela världen.

Våra medarbetare kommer från vitt skilda bakgrunder och kulturer, och arbetar med alla möjliga arbetsuppgifter som projektledare, maskinoperatörer, kvalitetskontrollanter, administratörer, lagerarbetare och mycket mer.

Företaget grundades för över 20 år sedan och många av ledarna i verksamheten har börjat i enklare roller och sedan arbetat sig upp. Detta är något vi är mycket stolta över och vill satsa på. Hos oss får du stora möjligheter att prova på olika roller och yrken.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se