Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Raoul Wallenbergförskolan Jungfrusund i Ekerö är vackert belägen vid vattnet med både skog och natur nära inpå som lockar till både kortare och längre utflykter. Förskolan startade sin verksamhet 2018 och har fem avdelningar med drygt 80 barn. För oss är det viktigt att alla som kommer till oss ska känna sig välkomna och efterlängtade, liten som stor. Att varje barn, varje dag får god omsorg, förutsättningar för lärande och möjligheter till utveckling. Att arbetsglädje och yrkesstolthet präglar utbildningen där barnens nyfikenhet och lust till lärande är i fokus. 

Nu söker vi en barnskötare till en tillsvidareanställning på 100% med inledande provanställning.

Uppdraget att vara barnskötare innebär att du tillsammans med kollegor arbeta målinriktat efter förskolans inriktning språk, trygghet och hälsa. Läroplanen för förskolan Lpfö 18 och företagets ledord samt visionen är grunden för det pedagogiska arbetet.  

Kom och utvecklas med oss! Vi söker dig som:

  • Är utbildad barnskötare.

  • Har några års erfarenhet då vi värdesätter det pedagogiska arbetet högt.

  • Är en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi.

  • Har ett gott och professionellt förhållningssätt. 

För att trivas hos oss tror vi att du förutom din formella kompetens:

  • Har ett stort engagemang och med förmåga till både lyhördhet och flexibilitet.

  • Har förmåga att möta barnen individuellt samt kunna skapa förtroendefulla relationer med alla barn så väl som med vårdnadshavare.

  • Kan arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i din yrkesroll.

  • Kan målinriktat tillsammans med kollegor genom att planera, genomföra och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument och Raoul Wallenbergskolornas värdegrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga att kommunicera med övriga som ingår i förskolans vardag. Du deltar i arbetslagets reflektion varje vecka och du förväntas ha insikt i det systematiska kvalitetsarbetet.  

Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Då kan vi erbjuda dig:

  • Friskvårdsbidrag  

  • Fyra planerings/utvärderingsdagar per år  

  • Fria, pedagogiska luncher  

  • Arbetskläder  

  • En närvarande ledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål 

Tjänsten som barnskötare är en /visstidsanställning/ett vikariat/en tillsvidareanställning på XXXX% med 6 månaders inledande provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.  

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Senast den 4 oktober 2024 vill vi ha din ansökan. Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rektor Elisabeth Nyhlén på elisabeth.nyhlen@raoulwallenbergskolan.se eller 072-218 21 68.  Läs mer om oss på:  www.raoulwallenbergskolan.se  

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. 

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se