Hoppa till innehåll
Lastvagnsmontage i Eda AB logotyp

Fordonselektriker/Elmontör till Lastvagnsmontage i Eda AB

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som fordonselektriker/elmontör hos Lastvagnsmontage i Eda AB kommer du att arbeta med olika projekt där ni tillsammans skräddarsyr, monterar och bygger lastbilar efter kundens behov. Ditt ansvarsområde kommer att vara nymontering av elektronisk utrustning på lastbilsprojekten, varje projekt är unikt och du har stor variation i ditt arbete. Du arbetar i nära samarbete med två andra fordonselektriker samt fordonsmontörerna där ni med stolthet skapar och tillverkar påbyggnationer till lastbilar. Lastvagnsmontage i Eda AB vill hela tiden ligga i framkant och du kommer därmed löpande erbjudas utbildning för att hålla dig uppdaterad och utvecklas inom området.

I din roll som fordonselektriker/elmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Nymontering av arbetslampor, sidomarkeringsljus, extraljus
- Koppla in strömbrytare, kablage, reläer
- Koppla in kranar och tippar
- Läsa elschema och instruktioner
- Användning av installationsverktyg, felsökning, kalibrering

Tjänsten som fordonselektriker/elmontör är en långsiktig tjänst med start omgående, arbetstiden är dagtid.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av fordonsel. Du behöver inte vara certifierad elektriker, men gärna kunskap eller erfarenhet av fordonsel. Vi tror att du idag kanske arbetar som bilmekaniker, elektriker, elmontör, resemontör eller liknande alternativt att du har ett stort bilintresse på fritiden. Du är en person som söker ett varierat arbete där du får möjlighet att bidra till unika kundprojekt där du får användning för dina el kunskaper. Att använda datorer och jobba i olika mjukvaror är något du lär dig snabbt och du har lätt för att läsa scheman, instruktioner och se helheten samt planera ditt arbete steg för steg. Du har en stor vilja att lära dig, du är driven, kvalitetsmedveten och ansvarsfull. Arbetsglädje och gemenskap är viktigt på arbetsplatsen, vilket du bidrar med genom att vara en positiv och engagerad arbetskamrat.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Lastvagnsmontage i Eda AB
Lastvagnsmontage i Eda är ett genuint & stabilt företag som snart funnits i 35 år. LVM är ett passionerat serviceföretag som jobbar med specialanpassade byggnationer av lastvagnar från grunden, flak, tippar, plogbilsutrustning, kranar och mycket mer. Här finns bred kompetens inom montering, underhållservice och ombyggnationer med fokus på ständig kompetensutveckling för att ligga i framkant i den ständigt utvecklande tekniken för att alltid kunna tillgodose kundens krav in i minsta detalj. LVM är en genuin verkstad där passionen lyser igenom. Vi jobbar med egna konstruktioner vilket innebär att varje lastbil är ett hantverk och det är viktigt för oss att våra kunder ska känna sig trygga med sin leverans, vid överlämnandet samt efteråt. Idag arbetar 15 anställda på Lastvagnsmontage i Eda och utför mellan 40-50 byggnationer/år.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Wilma Börjesson, wilma.borjesson@adecco.se, 073-684 82 12
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fordonsmontör, Fordonselektriker, elmontör, Upprepning av titel, Lastvagnsmontage i Eda AB, Adecco, Charlottenberg

Lastvagnsmontage i Eda AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.