Hoppa till innehåll

Leg Arbetsterapeut (Handterapeut) till Aktivera Rehab

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Aktivera Rehab söker nu en leg. arbetsterapeut för arbete på mottagning med inriktning mot handrehabilitering, men det finns även möjlighet att arbeta med andra diagnoser beroende på din kompetens och nyfikenhet. Det kan röra sig om psykosomatik, vardagsstruktur, sömnskola, lymfterapi, hemrehabilitering eller arbetsförmågebedömningar. Allt beroende på din kompetens och intresse.

Det gäller en tillsvidareanställning på vår mottagningen i Sollentuna eller Danderyd.

Vi bedriver primärvårdsrehabilitering under Regionen. Vi är totalt 40 st anställda på båda mottagningarna tillsammans: arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktorer, dietister och receptionister som samarbetar för att patienten ska få den absolut bästa vården. Det är därför viktigt att du kan samarbeta med övriga kollegor inom alla yrkesgrupper, då vi i hög grad arbetar multimodalt kring patienten och ser det som en styrka i vår verksamhet och i ditt arbete.

Du ska kunna undersöka, diagnostisera och behandla handpatienter. Främst individuell behandling, men även i grupp. Behandlingen kan även bestå av utprovning och tillverkning av hårda och mjuka ortoser. Vi har ett nära samarbete med externa vårdgivare i vår närhet.

Hos oss har du möjlighet att komma med egna initiativ för hur du kan hjälpa dina patienter på bästa sätt. Vi är ett positivt team med högt till tak som gillar att både diskutera gemensamma patienter men även göra roliga saker tillsammans utanför arbetet.

Vänligen skicka din ansökan och CV till: petra.jorgensen@aktiverarehab.se

Med vänlig hälsning Petra Jørgensen verksamhetschef Aktivera Rehab


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se