Hoppa till innehåll

Sjuksköterska eller Distriktsköterska till Vårdcentralen Burlöv.

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vårdcentralen Burlöv finns i nyrenoverade lokaler inne på Burlöv Center. Vårdcentralen öppnade i februari 2022 och vi närmar oss idag 4700 listade patienter.

På vår arbetsplats är det högt i tak och vi samarbetar gärna över professionernas gränser.

Vi söker en engagerad sjuksköterska till vår snabbt växande vårdcentral. Här får du chansen att vara en del av en dynamisk och expanderande arbetsgrupp där du har verklig möjlighet att påverka och bidra till vår fortsatta framgång. Hos oss värderas ditt initiativ och dina idéer högt, och du blir en viktig del i vårt arbete med att förbättra och utveckla vården för våra patienter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till kompetensutveckling och karriärmöjligheter.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på vårdcentral. Som sjuksköterska kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta bland annat med telefonrådgivning, triagering och mottagning.

Om du är intresserad, har du möjlighet att ta på dig rollen som samtalsansvarig för hälsosamtal för 40-åringar efter att ha genomgått den nödvändiga utbildningen.

Välkommen att bli en del av vårt team!

Lön enligt överenskommelse.

Omfattning: Hel- eller deltid.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se