Hoppa till innehåll

Arkoffsettryckare

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Frontpac

Sedan 1982 har FrontPac tillverkat säljande och skyddande förpackningar i kartong och wellpapp. Att göra det med ett hållbart ansvarstagande har alltid varit naturligt för oss. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och idag är vi cirka 160 anställda och har en omsättning på över 400 miljoner SEK. Genom att ha tillverkningen i Sverige har vi tillgång till ren energi, god kvalitet på pappersråvaror och kan därmed erbjuda förpackningar med lägsta koldioxidavtryck.

Med över 40 års expertis i ryggen erbjuder vi våra kunder en unik kompetens inom tryckta förpackningar i papp som har sin naturliga plats i ekosystemet, fullt återvinningsbara. Våra lösningar skapas av professionell personal som arbetat många år med att utveckla hållbara och kostnadseffektiva lösningar baserade på våra kunders behov. Hela processen sker in-house; från våra kreativa och lyhörda säljare och designers, via vår snabba men noggranna produktionspersonal, till våra flexibla logistiker som ser till att dina produkter hamnar precis där de ska. För oss är alla kunder unika och viktiga. Vi har kunder inom alla områden – från små e-handelsföretagare till flera välkända märken inom exempelvis vin och vodka, bilindustrin, kosmetika och leksaker.

Rollen som arkoffsettryckare

Är du en noggrann och engagerad arkoffsettryckare med flerårig erfarenhet från den grafiska branschen? Då har du möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Som arkoffsettryckare på Frontpac kommer du att arbeta i team med befintliga tryckare.

Arbetet är omväxlande och består bland annat av:

· Ansvar för den dagliga driften av våra tryckpressar

· Att ställa in och anpassa tryckpressen för ett optimalt flöde.

· Produktionsarbete vid tryckpress

· Utförande av kvalitetskontroller

· Rapportering av avvikelser

· Förbättringsarbete

För att möta den stora efterfrågan som finns globalt har Frontpac nyligen investerat i ytterligare en tryckpress, vilket innebär att Frontpac blir det enda förpackningstryckeriet i Scandinavian med två tryckpressar i storformat.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad tryckare eller motsvarande som vi bedömer likvärdigt. Vi förutsätter att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten samt har flerårig erfarenhet av offsettryckning i storformat (minst 70x100). Du bör vara positiv och lyhörd och ha en vilja att ständigt utvecklas och hitta nya lösningar.

Arbetet utförs på skiftgång och kräver att du kan jobba dag, helger, kvällar och nätter.

Vi tillverkar Skandinaviens ledande offsettryckta förpackningar och vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se och märk din ansökan med ”Arkoffsettryckare”. Inga ansökningar kommer hanteras innan sista ansökningsdatum.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater.

Alla former av telefonsamtal och mejl som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se