Hoppa till innehåll

IT assistant

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om by Crea®

by Crea® är ett svenskt möbelvarumärke grundat 2017 som designar, tillverkar och säljer möbler världen över.

Tillverkningen sker i vår fabrik i Arlöv, strax utanför Malmö. Från första svetsen till slipning, sömnad och montering, produceras våra möbler enligt kundens val av tyger, material och färger.

by Crea® ett erkänt möbelvarumärke som uppmärksammas i inredningstidningar, på sociala medier och TV. Varumärket står för tidlös design och kvalité och vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Vi strävar alltid efter att vara butiken runt hörnet, världen runt.


Vi skulle nu vilja utöka vårt team med en data analytiker med vana att skapa dashboards och KPI rapporter.

Vi söker dig som är driven, engagerad och energisk. Vi önskar även att du är noggrann och ansvarstagande, samt är van vid att hantera stressiga situationer. Du bör vara lösningsorienterad och ha lång erfarenhet av excel, koppling av data via program såsom power BI eller Zapier. Du kommer huvudsakligen koppla ihop datapunkter och skapa slutrapporter för ledningen och operations.


Vi önskar att du som söker:

- Har en stark vana inom Excel. Du bör känna dig bekväm med excel eller google sheets formler för att kunna sammanställa data och därefter skapa en levande rapport.

- Har arbetat med Zapier, monday.com, supermetrics eller liknande saas system som kopplar ihop olika saas knytpunkter med data.

- Känna dig väldigt bekväm med att skapa dashboards, skapa rapporter i sheets och ha vana av det sedan tidigare.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:

Dashboardutveckling: Skapa och underhålla dashboards och google sheets rapporter för att spåra prestanda över operations, e-handel, marketing och e-handelsplattformar, säkerställande av tydlig kommunikation av insikter till intressenter.

Dataanalys: Genomför noggrann analys för att upptäcka trender, mönster och insikter som informerar digitala strategier och resursfördelning.

Datavisualisering: Erfarenhet av att skapa rena och effektiva datavisualiseringar och dashboards med moderna BI-verktyg som Looker eller Tableau.

Insikter och rekommendationer: Extrahera handlingsbara insikter från data och ge rekommendationer inom den kommersiella avdelningen.

Teknisk skicklighet: Skicklig i sammankoppling av data och automatisering (Zapier, Airtables, Excel och Google Sheets). Erfarenhet av APIför datainsamling och dashboard-automatisering.

KPI-spårning och visualisering: Förmåga att tydligt presentera live-data kring nyckeltal (KPI)

Övrig tekniskt it support:

Du kommer rapportera direkt till operations manager och vara den första länken i ett framtida IT team. Däribland ingår uppgifter såsom att underhålla och utveckla våra övriga saas program. Internutbildning av dessa ingår såklart.


Vi erbjuder dig:

En arbetsplats där man kan utvecklas som människa och göra karriär.

Att vara en del av vårt team och familj. Vi har en härlig arbetsmiljö med tät sammanhållning kollegor emellan.

Vi ger dig en möjlighet att få vara en del av teamet, den spännande resa vi har framför oss och att tillsammans med oss skapa ett framgångsrikt möbelvarumärke från grunden.

Vi är personliga, engagerade och jobbar tätt sammansvetsade mot våra mål.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se