Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Elmontör till Eaton

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du bli en del av ett tekniskt ledande och globalt bolag som arbetar för att skapa bättre förutsättningar för vår miljö? Har du ett intresse och utbildning inom el och teknik? Trivs du i roller där du får möjlighet att arbeta lösningsorienterat och noggrant? Välkommen med din ansökan till tjänsten redan idag.Om tjänsten
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till årsskiftet 24/25. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Eaton Electric AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.
Om företaget
Eaton är ett mångsidigt företag inom el och krafthantering och profilerar sig i vår globala och gemensamma övergång till grön och förnybar kraft. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden.

2021 hade Eaton globalt en omsättning på 19.6 miljarder dollar, ca 100 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.
Arbetsuppgifter
I rollen som montör hos Eaton blir du en del av ett starkt och familjärt team där du arbetar nära ditt arbetslag samtidigt som du parallellt driver ditt eget arbete och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Dina ansvarsområden omfattas i huvudsak av montering av ställverk och elskåp där du anpassar Eatons produkter från tillverkning till kunds önskemål, anpassningar och med tilläggsmoduler. Du arbetar även löpande med förberedelse för bland annat utleverans av order, hantering av inkommande order samt rapportering i diverse system. Du arbetar dagligen med förbättringsarbeten där du behöver vara proaktiv i ditt arbete för att driva processer framåt.

Arbetsuppgifter:

* Montering/anpassning av Eatons produkter

* Läsa av el schema/ritningar och säkerställa rätt standarder

* Godshantering

* Förbereda pallar för leverans
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
* Avslutad gymnasial utbildning inom el

* Kompetens att läsa elscheman/ritningar

* Goda kunskaper i både svenska & engelska

* Truckkort B

* Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet som montör

För att trivas i rollen som montör hos Eaton tror vi du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline. Du kan göra det eftersom du planerar ditt arbete noggrant och ber om hjälp när det behövs, men du kan också fatta bra beslut när det saknas underlag. Du är även en handlingskraftig och företagsam person som gör saker direkt istället för att skjuta på dem. När ett problem dyker upp agerar du snabbt och försöker komma fram till en lösning så fort som möjligt.

Vi tror även att du förstår vikten av god kommunikation och är duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat i både små och stora grupper. När du berättar något har du lätt för att bli förstådd. På samma sätt lyssnar du in andra och anpassar dig och din kommunikation efter personer och situation för att nå fram.
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid

Plats: Arlöv

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.