Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Elevassistent på 75% sökes omgående!

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en engagerad och erfaren stödperson som vill vara med att utbilda och jobba med barn i skolan? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi efter en person som kan jobba på 75% med att vara elevassistent/stödperson för en elev med NPF i grundskolan. I rollen kommer du att ge eleven aktivt stöd under hela skoldagen, både under undervisning, raster och på fritids. Tjänsten är förlagd måndag-fredag 08:00 - 15:00 under perioden 4 november till 20 december.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett gott och professionellt förhållningssätt och som arbetar aktivt för att skapa goda och hållbara relationer med elever. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna beslut och ha en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta med elever som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) är meriterande.

Om du känner igen dig i beskrivningen och vill bidra till en positiv skolmiljö, ser vi fram emot din ansökan!

Sökord: Lärarvikarie, Elevassistent, Pedagogik, Grundskola, Skola

Sökord: Lärarvikarie, Elevassistent, Pedagogik, Grundskola, Skola
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com