Hoppa till innehåll

Sylvamo, Nymölla bruk söker Planerare till pappersbruket

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sylvamo Nymölla bruk ligger två mil öster om Kristianstad i Bromölla kommun. Bruket tillverkar pappersmassa med magnefitmetoden och obestruket finpapper. Multicopy är vår mest kända produkt. Produktionskapaciteten är 340 000 ton massa och 475 000 ton finpapper.

Vad erbjuder vi dig?Hos oss på Sylvamo, Nymölla bruk får du möjligheten att arbeta i ett stort internationellt företag med en tydlig lokal förankring och goda interna utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter våra medarbetares välmående och trygghet genom goda förmåner, kollektivavtal och säkerhet som högsta prioritet i enlighet med vårt motto #peoplebeforepaper.

I rollen som Planerare för mekaniskt underhåll erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla och tillämpa dina kunskaper inom underhållsplanering och projektledning. Du kommer att vara en viktig del av en avdelning som värdesätter samarbete och innovation, och där ditt bidrag har direkt påverkan på verkstadens drift och effektivitet.

I rollen ges du möjlighet att arbeta både utifrån ett helikopterperspektiv och med detaljfokus. Arbetet är både självständigt och koordinerande och låter dig utmanas i samarbete, struktur och kommunikation.

Om tjänsten Dina arbetsuppgifter:

  • Koordinera underhållsarbete
  • Följa underhållsplaner som minimerar driftstopp
  • Övervaka underhållsscheman
  • Säkerställa att underhållsaktiviteter genomförs enligt plan
  • Prioritera underhållsarbete utifrån behov
  • Samverka med angränsande avdelningar
  • Följa upp och utvärdera underhållsprocesserna
  • Identifiera och implementera förbättringsåtgärder i underhållsprocesserna

Som Planerare för mekaniskt underhåll innebär dina ansvarsområden och befogenheter att du har en central roll i att upprätthålla verkstadens operativa effektivitet. Det dagliga arbetet innebär bland annat planering av underhållsinsatser i vårt affärssystem SAP. I det ingår att bereda arbetsordrar och se till att material och resurser finns tillgängliga för att utföra respektive arbete. Allt arbete sker i nära samarbete med våra drifttekniker, underhållssamordnare, arbetsledare, ingenjörer och våra mekaniker på avdelningen.

Vem är du?Som person är du strukturerad, noggrann och en fena på koordinering och samarbete. Vi lägger därmed stor vikt vid din kommunikativa förmåga och ditt lösningsorienterade arbetssätt. Stundtals kan arbetet innebära tvära vändningar och då är det viktigt att du är en flexibel person som, med hjälp av ditt helikopterperspektiv, kan prioritera om och skapa nya goda förutsättningar för underhållsavdelningens effektivitet. Vi efterfrågar även ett starkt eget driv och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Dina kunskaper och erfarenheterKrav:

  • Godkänd gymnasieexamen
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Minst tre års erfarenhet av mekaniskt underhåll inom industri
  • Erfarenhet av att arbeta i Excel

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta i SAP
  • Arbete inom förebyggande underhåll inom industri

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid god förståelse för underhållsstrategier inom industri och förmåga att strukturera, koordinera och prioritera arbete.

ÖvrigtArbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Beredskap kan förekomma. Vi tillämpar provanställning.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Hultgren på telefonnummer: 076-611 85 49. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linnéa Wittink på telefonnummer: 0761-47 04 14.

Sista ansökningsdag är den 6 oktober men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu. Tillsättning kan komma att ske under pågående annonsering.På Sylvamo värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se