Hoppa till innehåll

Manlig personlig assistent till kund (Tumba)

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Grödinge, i närheten av Tumba! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Hej, jag är en 34 åring som är boende i Grödinge,

jag söker just nu en till assistent i mitt gäng. Jag har en muskelsjukdom som gör att jag har svårt att röra på mig och jag sitter i rullstol. Jag använder mig av en andningsmask som hjälper mig med min andning.Vilket kan göra att det är svårt att höra vad jag säger så det är jätteviktigt att du är lyhörd, förstår och lyssnar noga!

Med andra ord är det ett krav att du som är min assistent pratar bra svenska och inte röker då med tanke på min andningsmask.

Jag söker dig som vill hjälpa mig med allt som krävs då du kommer att vara mina ben och armar.För att anställas som assistent hos mig så måste du inte kunna allt från start, du lär dig det med tiden-det viktigaste är att du har glimten i ögat och att personkemin stämmer överens!Det är dock en merit att ha arbetat som det.Jag söker dig som är mellan 25 och 45 år gammal, jag söker en manlig assistent.Det är ett plus om du kan bifoga bild i ansökan.

Minaintressen är sport, att spela spel, kolla på tv, att gå på bio och att kolla på klipp på Youtube.Plus är också om du är flexibel i ditt arbete och kan tänka dig att jobba dag, kväll eller natt.Mina dagar är ganska så lugna. Kan hända att jag ibland går på bio eller att jag vill gå och kolla på fotbolleller hockey.

Vi behöver främst under dagtid 8-16 Kan även förekomma pass mellan 16-22med möjlighet till flerapass om vi båda känner att det funkar bra.Hoppas vi ses!

Vem är du?

Då du under dag och kväll kommer att arbeta tillsammans med en kollega krävs det att du har en god samarbetsförmåga.Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Vi behöver främst under dagtid 8-16Kan även förekomma pass mellan16-22Passen är vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av kund ochpersonal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (145 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se