Hoppa till innehåll

Nu söker vi en UI/UX Designer till vårt team

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu förstärker vi vårt team med en UI/UX Designer!

Är du en kreativ och driven designer som vill arbeta i ett välmående och växande företag? Då är detta jobbet för dig! Häng med på vår fortsatta tillväxtresa!

Din roll

Som vår nya UI/UX Designer kommer du att spela en central roll i att förbättra användarupplevelsen för Miljonbemannings kunder och kandidater. Du är en nyckelspelare i ett litet men växande team där ditt arbete har direkt påverkan på företagets framtid och utveckling. Vi ser detta som en unik möjlighet för dig som:

  • Vill skapa och designa användargränssnitt som är både estetiskt tilltalande och användarvänliga.
  • Trivs i en roll där du har stort utrymme för eget inflytande och korta beslutsvägar.
  • Ser potentialen i att på sikt leda och utveckla vårt designteam i vår fortsatta tillväxtresa.

Rollen kan sammanfattas i följande arbetsuppgifter:

  • Skapa och designa användargränssnitt som förbättrar användarupplevelsen.
  • Utveckla wireframes, mockups och prototyper för nya och befintliga gränssnitt.
  • Samordna med kollegor och intressenter för att säkerställa att designen uppfyller projektets mål.
  • Bidra till innovation och tillföra nya perspektiv till vår användarupplevelse.
Vem är du?

Vi söker en passionerad och erfaren UI/UX Designer med minst 1-2 års relevant erfarenhet och en imponerande portfölj som tydligt visar din förmåga att skapa användarvänliga gränssnitt. Vi tror att du är självgående, proaktiv och trivs när du ges stor frihet och ansvar.

Ditt tekniska kunnande bör vara omfattande med solid erfarenhet av att arbeta med designverktyg som Figma. Kunskap om Frontend Markup Languages är ett plus. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som nyckelspelare i vårt team värderar du samarbete och tror starkt på värdet av kunskapsutbyte för att tillsammans uppnå våra gemensamma mål. Din förmåga att effektivt kommunicera på svenska såväl som engelska är avgörande för vår gemensamma framgång. Extra språkkunskaper är välkomna och ses som en fördel.

Övrigt

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Stockholm. Arbetstiden är förlagd till vardagar med möjlighet till distansarbete. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se