Hoppa till innehåll

Psykolog - BUP mottagning Borlänge

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Nu finns chansen att bli en del av ett härligt team på BUP- mottagningen i Borlänge, ett team där alla brinner för att hjälpa barnen, ungdomarna och deras familjer.

Barn och Ungdomspsykiatrin Dalarna erbjuder specialistvård för barn och ungdomar tom 18 år med medelsvår till allvarlig psykisk ohälsa. Vårt verksamhetsområde är brett och rymmer frågeställningar kring psykisk ohälsa som förekommer hos barn från nyföddhetsperioden till tonårsperiodens slut. På BUP-mottagningen i Borlänge arbetar sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, psykoterapeuter, läkare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och chefer. Mottagningens verksamhet omfattar kommunerna Borlänge, Gagnef och Säter. Kul att du fortsätter läsa! Som nyanställd utredande psykolog hos oss på BUP i Borlänge erbjuds du under ditt första år hos oss, mentorskap av kollega samt introduktionsutbildning. Individuellt inskolningsschema utformas till alla nya medarbetare. Det finns även tillgång till handledning och yrkesträffar tillsammans med andra psykologer inom BUP Dalarna.

Psykolog - BUP mottagning Borlänge

Arbetsuppgifter

Som utredande psykolog kommer du att vara en del av vårt neuropsykiatriska team. Utöver arbete med utredningar ingår det även bland annat nybedömningar av nya patienter samt fördjupande bedömningar av pågående patienter. Deltagande i remisskonferens och behandlingskonferens kan även det förekomma. På BUP mottagningen i Borlänge jobbar vi i team tillsammans med alla professioner, det ingår även samverkar vi med andra aktörer och deltagande i SIP möte/skolmöten. Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag- fredag mellan klockan 8-17 med möjlighet till flextid om verksamheten tillåter. Region Dalarna tillämpar friskvårdsbidrag med 2000 kr/ år.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog. Tidigare arbete med utredningar är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och familjer. Du behöver ha god förmåga till samarbete men också kunna arbeta självständigt och ta egna beslut. Vi värdesätter också initiativförmåga, lyhördhet och förmåga att arbeta strukturerat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vilja till utveckling.

Vill du bli en del av ett härligt tvärprofessionellt team så tveka inte att skriva en ansökan till oss på BUP Borlänge. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Anställningsvillkor: Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Fackliga kontaktuppgifter

Fackförbund - Region Dalarna

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se