Hoppa till innehåll

Installationssamordnare

Publiceringsdatum
02 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Drömmer du om att vara hjärnan bakom framtidens byggprojekt? Peab bygg söker nu en Installationssamordnare i Dalarna som vill vara med och forma bostäder, industri och offentliga sektor. Ta ansvar, utveckla din kompetens och få möjlighet att arbeta självständigt i en trygg och stöttande miljö.

Välkommen till Peab - där du kan bygga ditt hållbara samhälle!


Din kommande utmaning
Som Installationssamordnare får du möjlighet att samordna installationer inom bostäder, offentliga byggnader och industri. Du ansvarar för teknisk och tidsmässig samordning på arbetsplatsen samt utför upphandling, planering och arbetsledning. En bred och självständig roll med stora möjligheter till personlig utveckling.


Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som har en teknisk examen inom installationsteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom konsult- eller installationsbranschen.  Erfarenhet som uppdragsledare eller uppdragsansvarig konstruktör är meriterande. Du är självständig, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Ett bra kundbemötande och god kommunikation är viktigt för dig.

 

Hos Peab får du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle! Sök tjänsten idag!
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Emelie Parkman på
telefonnummer: 073-533 31 95 eller produktionsstödschef Fredrik Löfstedt på telefonnummer: 070-306 56 37.


Välkommen att bli en del av vårt team!

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se