Hoppa till innehåll

PROCESSLEDARE

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter

I rollen som Processledare är ditt huvudsakliga uppdrag att leda och stötta funktionens kärnprocesser kopplat till lager och logistik. Du arbetar med kunden i fokus men med hänsyn till verksamhetens kvalitet, effektivitet och lagkrav. Du har en mycket viktig roll och får vara med och både utmana och utveckla arbetssätt och processer för att ta logistik- och lagerverksamheten till nästa nivå. Till dina ansvarsområden hör att stötta den lokala organisationen med att ta fram och följa upp relevanta nyckeltal i syfte att kunna mäta processarbetet. Vidare driver du olika typer av projekt och ansvarar även för att facilitera workshops och utbildningar för att förankra och skapa samsyn kring olika initiativ kopplat till processarbetet.

Du har en viktig roll i organisationen där du leder och stöttar både chefer och medarbetare i förändring och utveckling av verksamheten, processer och metoder. I rollen blir du även en viktig länk, representant och nyckelperson för både lokala och centrala initiativ. Du utgör även stöd gentemot den lokala ledningsgruppen.

Kvalifikationer
  • Du har en gedigenerfarenhet inom process- eller verksamhetsutveckling.
  • Du har grundläggande förståelse för lean eller andra motsvarande metodiker.
  • Du harerfarenhet av projekt- och förändringsledning samt att arbeta datadrivet och agilt.
  • Vi ser även att du har kunskap och erfarenhet av något analysverktyg.
  • Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom relevant område.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper

I rollen krävs att du är duktig på att utveckla och coacha andra för att främja lärande och utveckling. Du är lösningsorienterad och duktig på att upptäcka och uppmärksamma förbättringar och initiativ. Du är skicklig att dokumentera, kommunicera samt att skapa engagemang i organisationen kopplat till förändringsarbetet. Som Processledare har du många kontaktytor och vi söker därför dig som är relationsskapande och samarbetsinriktad.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför dig som anställd Företagshälsovård för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-10-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Borlänge. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format).

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 november 2024 (159 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se