Hoppa till innehåll

Gruppchefer till ICA Lagret i Borlänge

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ICA söker chefer som brinner för att leda och utveckla människor. Vi tror att engagerade och välmående medarbetare skapar de bästa resultaten, vill du vara en del av den kulturen? Hos oss får du en roll med stort eget ansvar och möjlighet att påverka hela logistik enheten.

Om jobbet som Gruppchef

Som gruppchef hos oss kommer du att ha personalansvar för 40 - 50 medarbetare, som hjälp i vardagen har du teamledare som stöttar medarbetarna på flödet i vardagliga frågor och processer. Du har alltså såväl ett direkt ledarskap för dina medarbetare, och teamledare, samt att du leder genom dina teamledare. Som chef sätter du riktningen och ger teamet mandat att lösa uppgifterna. Vi har en vision där skiftet kör lagret vilket innebär att alla medarbetare som är på plats en viss tid tillsammans tar ansvar för att lösa produktionen. Samspel mellan olika funktioner och individer är viktigt, hos oss är alla lagspelare.

Är du den vi söker?

Du ska ha ett genuint intresse för människor och ledarskap samt tro på dina medarbetares potential att utvecklas. Du har en god förmåga att kommunicera så förväntningar och budskap tydliggörs och når fram i organisationen. För oss är det viktigt att du har en personlig mognad för rollen och agerar som en god förebild i verksamheten. Vi förväntar oss att du har en god analytisk förmåga och fattar faktabaserade beslut i samråd med dina kollegor. Du coachar medarbetarna i teamet och kan leda dem mot uppsatta mål genom att skapa de rätta förutsättningarna. Vi ser även att du på ett systematiskt och strukturerat sätt kan prioritera, driva och motivera i rätt riktning i en affärsrörelse där det är högt tempo och stor spännvidd på frågorna. För att trivas i rollen behöver du ha ett engagemang för arbetsmiljö och skyddsfrågor. Är du en modig ledare som vågar testa nya vägar? Hos oss på ICA finns stora möjligheter för rätt person att vidareutveckla både sig själv och ICA.

Krav inför rollen som gruppchef:

  • Erfarenhet av ledarskap, meriterande med erfarenhet av att leda ledare
  • Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Erfarenhet av att driva strukturerat förbättringsarbete
  • Erfarenhet från drift och/eller produktion

Kontaktperson

Patrik Kinnunen, Lagerchef, 010 - 422 12 69

Magnus Hermansson, Lagerchef, 0243 - 43 40 66

Johanna Andersson, HRBP, 010 - 422 22 97

Karin Larsson, Unionen, 0243 - 43 41 02

Sista ansökningsdag är 30 juni 2024 och din ansökan sker digitalt.

Det är flera tjänster, tillsvidare och vikariat, med tillsättning enligt överenskommelse.

Du arbetar främst dagtid på vardagar men förväntas arbeta kväll/natt och helger vid behov för att stötta dina medarbetare. Placeringsort är Borlänge. Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Därför ska du välja ICA

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Läs mer om livet på ICA här.

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser. Om roller kräver det så behöver du genomgå tester, bakgrundskontroller och drogtestning innan anställning.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se