Hoppa till innehåll

Elise söker servispersonal omgående

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Elise startades 2018 och har sedan dess blivit en populär sommarkrog med omnämning i White Guide. Vi håller en hög men avslappnad nivå och ambitionen är att skapa minnesvärda helhetsupplevelser för våra gäster.

Vi som driver Elise är två bröder i 35-40-årsåldern och som båda dagligen arbetar i driften. Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och verkar för en god stämning. Sammanlagt är ca 25 personer i teamet, varav ungefär hälften i åldrarna 15-20 år. Ungefär två tredjedelar av personalstyrkan återkommer från år till år. Under högsäsong serverar vi dagligen 300 middagsgäster och har öppet kvällstid tisdag-söndag.

På grund av ett sent avhopp söker vi nu en servitör/servitris med start omgående för arbete kvällstid i à la carte-servering. Du ansvarar för din egen station, som under högsäsong tar emot 2-2,5 sittningar per kväll. Heltid, deltid eller extra/enstaka kvällar.

Att du har jobbat som servis några år tidigare och därmed snabbt blir självgående ser vi som önskvärt. Jobb finns fram till mitten av augusti. Även kortare perioder under sommaren går bra.

Boende finns att tillgå vid behov. Välkommen med din ansökan till jobb@elise.bar

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se