Hoppa till innehåll

Fastighetsskötare

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Borgholms Campingar erbjuder vi semestervistelse vid stranden och staden, där vi jobbar med fyra campingar – Grönhag, Köpingbaden och Klinta vid stranden i Köpingsvik och Kapelludden camping i Borgholm. Två ställplatser – Sunset Ställplats och Tjusby ställplats samt Borgholms badhus & gym.

Vi är ett familjeföretag som grundades 1981, totalt uppnår vi 210.000 gästnätter med ett 70-tal stugor och 1100 campingtomter. Vi omsätter 50 miljoner och är 15 årsanställda och på sommarsäsongen är vi runt 100 st medarbetare.


Tjänsten

Arbetet innebär övergripande skötsel, underhåll och service av campingar och badanläggning.

Badhuset är öppet året runt. På campingen varierar arbetet under året – på våren öppnar vi upp anläggningarna och förbereder för att ta emot våra gäster, under sommaren ligger fokus på att hjälpa gäster med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Hösten och vintern innebär mestadels underhåll och snickerier.

För den som önskar kan tjänsten under sommaren även innefatta ansvar över driften samt sommarpersonal (vaktmästeri och städ), vilket i praktiken innebär att lära upp, finnas till hands och stödja vår sommarpersonal så att de har förutsättningar att utföra sitt arbete, ta emot sjukanmälningar och se till att aktuellt schema fungerar. Finns intresse så ingår även rekrytering av sommarpersonal.


Kvalifikationer

Du är lite av en allkonstnär, har ett tekniskt intresse och är duktig på att snickra, laga och reparera saker. Det är bra om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt om du tidigare arbetat med någon form av hantverksyrke. Kännedom inom VVS, värme, fastighetsskötsel, poolarbete eller liknande är meriterande. Körkort B är ett krav.

Att du är positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Det här är tjänsten för dig som är noggrann och strukturerad. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och är lösningsorienterad.


Arbetstid mm

Perioden mitten juni – mitten augusti varierande arbetstider, vardagar och helger.

April – september ingår ett par helger samt jour, resterande del av året vardagar.

Fri tillgång till badhus och gym. En friskvårdstimme per vecka.


Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vi ser fram emot din ansökan!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se