Hoppa till innehåll

Fastighetsansvarig

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Borgholms Campingar erbjuder vi semestervistelse vid stranden och staden, där vi jobbar med fyra campingar – Grönhag, Köpingbaden och Klinta vid stranden i Köpingsvik och Kapelludden camping i Borgholm. Två ställplatser – Sunset Ställplats och Tjusby ställplats samt Borgholms badhus & gym.

Vi är ett familjeföretag som grundades 1981, totalt uppnår vi 210.000 gästnätter med ett 70-tal stugor och 1100 campingtomter. Vi omsätter 50 miljoner och är 15 årsanställda och på sommarsäsongen är vi runt 100 st medarbetare.

Om rollen

Detta är en spännande och varierande roll för dig som vill jobba med fastighetsfrågor och arbetsledning inom besöksnäringen.

Arbetet innebär övergripande ansvar för all fastighetsrelaterad verksamhet där huvuduppgiften är att, tillsammans med dina kollegor, förvalta och utveckla våra anläggningar i en positiv riktning och till en hög standard. Målet är att ge våra gäster den bästa möjliga boende-och semesterupplevelsen.

Uppskattningsvis är fördelningen 50/50 mellan administration och arbete i driften. Under året är det 3-4 personer inom avdelningen Fastighetsservice, och sommartid utökas styrkan till 20 personer, fördelat på städ och vaktmästeri. Du leder personal med rekrytering, schemaläggning och planering. Till din hjälp har du sommartid teamledare för städ.

För den dagliga verksamheten är badhuset öppet året runt. På campingen varierar arbetet under året – på våren öppnar vi upp anläggningarna och förbereder för att ta emot våra gäster, under sommaren ligger fokus på att hjälpa gäster med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Hösten och vintern innebär underhåll för att allt ska vara klart inför campingarnas öppnande på våren.

I din roll som arbetsledare ligger mycket fokus på planering av drift- och underhåll.

Du medverkar vid budgetarbete och har kostnadsansvar med uppföljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en lagspelare och som trivs att jobba med helhetsansvar och har lätt för att skapa goda relationer samt prioritera. Du behöver vara strukturerad och lösningsorienterad.

Önskvärt att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, arbetsledning samt om du tidigare arbetat med någon form av hantverksyrke. Kännedom inom VVS, värme, fastighetsskötsel, poolarbete eller liknande är meriterande. Körkort B är ett krav, och BE är meriterande. Samma gäller för erfarenhet av gräv- och lastmaskin.

Att du är positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Arbetstid, varaktighet, lön

Tillsvidaranaställning 100% med 6 månaders provanställning.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Lön enligt avtal. Fri tillgång till badhus och gym. En friskvårdstimme per vecka.

Perioden mitten juni – mitten augusti varierande arbetstider, vardagar och helger.

April – september ingår ett par helger samt jour, resterande del av året vardagar.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 7 juli 2024. Observera att intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan till jobba@borgholmscampingar.se, ange i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Frågor om tjänsten besvaras av Agneta Ahlberg som nås på agneta.ahlberg@borgholmscampingar.se samt tel 0485-56 07 77.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se