Hoppa till innehåll

Bussförare

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bergkvarabuss har i uppdrag att utföra stora delar av linjetrafiken och skoltrafiken i Kalmar län.

 

Till vår bemanning  söker vi nu en duktig förare som älskar att köra buss och möta människor och vill göra det runtom i Kalmar-Öland. Vi vill anställa en bussförare till vårt linjetrafikuppdrag i en tjänst med fast omfattning om upp till heltid för rätt person. 

 

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. 

 

God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsort är Borgholm.Vi ser gärna att du har giltig YKB, men skulle du sakna någon enstaka kurs är vi villiga att hjälpa till med detta för att du ska kunna påbörja en anställning hos oss.

 

Eftersom tjänsten avser en behovsanställning behöver du kunna ta uppdrag med ganska kort varsel. Lön enligt kollektivavtal.

 

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se