Hoppa till innehåll

Kundservicemedarbetare för Comviq Borås

Sista ansökningsdag
01 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Antal tjänster
20
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en serviceinriktad person som är nyfiken på att ge en utmärkt nivå av kundsupport kombinerat med försäljning? Tycker du också om en roll där arbetsuppgifterna innebär att du måste ta personligt ansvar? Då är jobbet som kundservicemedarbetare för Comviq något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att prova på hur det är att arbeta på ett modernt, expansivt och spännande företag!


Vad erbjuder vi dig?

Hos oss på Transcom får du möjlighet att utvecklas och växa som individ. Du kan vidareutveckla din karriär inom kundtjänst, försäljning, produktkunskap, ledarskap eller coaching. När du börjar hos oss erbjuder vi dig en betald utbildning där du får lära dig viktiga verktyg och information för att lyckas i din nya tjänst. Vårt kontor på Armbågavägen 10 är livligt, energiskt och har fantastiska kollegor samt engagerade ledare.


  • Kollektivavtal och tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Rikskort, för att spara pengar när du handlar mat i butiker eller på restauranger
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Kvartalsvisa tävlingar
  • Ytterligare branschutbildning
  • Kafé och sociala utrymmen på plats
  • Gratis parkering på plats
  • Fast grundlön och obegränsad provisionsstruktur


Din roll inom kundsupport

Du kommer att representera Comviq, ett modernt, expansivt och spännande företag inom telekommunikations- och teknikbranschen. I denna roll tar du emot inkommande samtal och arbetar med felsökning och problemlösning av de problem som kunderna upplever med sin mobiltelefon eller bredband. Dessutom kommer du att delta i försäljningsdelen av verksamheten, där du erbjuder kunderna bättre lösningar och produkter för att förbättra deras kundupplevelse genom det breda utbudet av produkter och tjänster som Comviq erbjuder. Detta är en långsiktig tjänst, med attraktiva arbetstider och en fantastisk teammiljö.


Eftersom ingen tidigare erfarenhet krävs, har du möjlighet att utvecklas och forma din egen roll som kundservicemedarbetare. Efter en tid som kundservicemedarbetare har du möjlighet att nå andra positioner inom företaget, som att gå med i ett av våra fantastiska försäljnings- eller retentionsteam, trainer eller teamledare, eller sikta på stjärnorna och bli en kundchef - det är helt i dina egna händer!


Plats: Borås

Anställningsgrad: Heltid, Dagtid Mån-Fre

Startdatum: 28 oktober


Om dig

Framför allt välkomnar vi dig med kompetenser inom kundtjänst, teknisk support, försäljning och administration att ansöka om tjänsten. Dessutom, om du har erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen eller snabbmatsindustrin, är vi intresserade av att ta emot din ansökan. Om du har erfarenhet av liknande arbete, är duktig på att uttrycka dig i skrift och har arbetat med försäljning tidigare, ser vi det som meriterande.


  • Förutom detta ser vi att du har följande egenskaper:
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
  • Driven, engagerad och målmedveten
  • Serviceinriktad, gillar kundkontakt och tycker om att ge support
  • Har lätt för att anpassa dig till nya arbetsmetoder och rutiner
  • Lösningsorienterad, noggrann och ansvarsfull
  • Starka kommunikativa färdigheter, utåtriktad och kan läsa av kunden väl
  • Förmåga att behålla lugnet i snabba, stressiga situationer
  • Tidigare erfarenhet av kundservice eller snabbmatsindustrin
  • Tidigare erfarenhet av försäljning är fördelaktigt


Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan via vår webbplats kommer du att ombes att genomföra ett kort test som är det första steget i vår urvalsprocess. Om testen godkänns är nästa steg en intervju. Där får vi möjlighet att berätta mer om tjänsten samtidigt som vi lär känna dig bättre. Om du lyckas i intervjustadiet blir du inbjuden till en kandidatdag där du kan besöka vårt kontor och lära dig mer om möjligheten och dina nya kollegor. Intervjuer genomförs löpande, så skicka in din ansökan idag!


Om Transcom

Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet genom vårt omfattande nätverk av +90 kontaktcenter i 29 länder på 33 språk. Vi drivs av innovation och har en passion för att hjälpa människor att lösa problem. Dessutom är vi en av Sveriges största arbetsgivare för unga. På Transcom är vi engagerade. För våra kunder och för varandra. Varje dag börjar någon sin resa med Transcom. Att ta tillvara på den potential som finns idag och omvandla den till kompetens för framtiden. Att bli uppmärksammad för att arbeta hårt, vara en lagspelare och stötta andra. Bidrar till positiva och bestående förändringar i sitt team och i samhället. Precis så är vi på Transcom. Här bryr vi oss om varandra. Du är inkluderad, precis som du är, från dag ett. Med rätt inställning finns det ingen gräns för hur långt vi kan gå tillsammans.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se