Hoppa till innehåll

Handläggare TSS, TSB, GOP och CSM-RA till SYSTRA

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

SYSTRA växer och söker nu en erfaren TSS, TSB, GOP och CSM-RA handläggare till region syd/väst!

Om tjänsten

Som handläggare kommer du jobba i våra projekt med ansvar att handlägga den tekniska säkerhetsstyrningen och godkännandeprocess inom järnvägsinfrastruktur enligt våra kunders processer. I arbetet ingår att sammanställa säkerhetsplaner för den tekniska säkerhetsstyrnigen och följa upp att projektet följer uppställda planer och hantera processen gentemot våra kunder. Det kommer även ingå att genomföra riskanalyser och arbete med CSM-RA.

Du kommer ha ett nära samarbete med övriga järnvägstekniska discipliner och en förståelse för hur de olika teknikgrenarna påverkar varandra.

Om dig

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som handläggare inom TSS, TSB eller GOP. Vidare har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Har du egenskaper som strukturerad, samarbetsorienterad och trivs du även med administrativa arbetsuppgifter, så kan det här vara något för dig. Du är intresserad av att lära dig nya saker och tar ett stort eget ansvar för ditt arbete. Vi ser att du har en positiv attityd och en vilja att driva ditt eget arbete framåt.

För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna svenska i både tal och skrift. Då vi är en internationell koncern vill vi även att du har grundläggande kunskaper i engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

SYSTRA utvecklar innovativa lösningar för ett hållbart resande. Du blir en del av en organisation som tar vi ansvar för miljön, projekten och medarbetarna. Vi erbjuder tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur.

SYSTRA är en växande organisation med drygt 700 medarbetare i Sverige. Vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och samarbete. Hos oss arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vi månar om en hög grad av kunskaps- och erfarenhetsutbyte såväl inom som mellan teknikområdena.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Läs gärna mer om våra tjänster och hur det är att arbeta hos oss på vår webbsida, som finns länkad i annonsen.

Placeringsort och övrig information

Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Göteborg, Borås, Jönköping, Varberg, Malmö eller Helsingborg. Självklart erbjuder vi flexibilitet och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss på:

Harris Telianidis, Regionchef syd/väst

073 – 765 40 42

htelianidis@systra.com

Andreas Petersson, bitr Regionchef syd

070 – 813 19 14

apetersson@systra.com

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA

076 – 003 63 72

jekman@systra.com

Ansökan

Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om SYSTRA GROUP

Med 10’000 medarbetare globalt är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.

SYSTRA – Confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se